Τροπική σαλάτα με αφροδισιακές ιδιότητες!

<h3>Τι χρειαζόμαστε:</h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">1 αβοκάντο (περίπου 200 γρ.)</li>
<li class="rr_method_list">μισό μικρό πεπονάκι</li>
<li class="rr_method_list">200 γρ. γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες</li>
<li class="rr_method_list">φύλλα μαρουλιού</li>
<li class="rr_method_list">μισό ματσάκι άνηθος</li>
<li class="rr_method_list">3 κουταλιές ξίδι απο άσπρο κρασί</li>
<li class="rr_method_list">αλάτι</li>
<li class="rr_method_list">πιπέρι</li>
<li class="rr_method_list">πάπρικα</li>
<li class="rr_method_list">4 κουταλιές λάδι</li>
<li class="rr_method_list">1 κουταλιά κρέμα γάλακτος</li>
</ul>
</div>
<p><span><br /><br /></span></p>
<h3>Πώς το κάνουμε:</h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">Στρώστε τα φύλλα μαρουλιού σε δύο μικρά μπολ. </li>
<li class="rr_method_list">Κόψτε το αβοκάντο στη μέση και αφαιρέστε το κουκούτσι. Βγάλτε προσεκτικά την ψίχα και κόψτε την σε λεπτές λωρίδες. Αναμείξτε τις λωρίδες αμέσως με τη σάλτσα για να μη μαυρίσουν. </li>
<li class="rr_method_list">Αφαιρέστε τα σπόρια από το πεπόνι και βγάλτε μικρές μπαλίτσες με το ειδικό κουταλάκι. Ανακατέψτε τις μπαλίτσες με το αβοκάντο. </li>
<li class="rr_method_list">Προσθέστε τις γαρίδες και βάλτε την σαλάτα στο ψυγείο για 15 λεπτά, σκεπασμένη. </li>
<li class="rr_method_list">Πασπαλίστε με ψιλοκομμένο άνηθο και τοποθετήστε την σαλάτα πάνω στα φύλλα μαρουλιού. </li>
<li class="rr_method_list">Για την σάλτσα αναμείξτε το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα με το ξίδι. Ρίξτε από πάνω λάδι και ανακατέψτε μέχρι να γίνει η σάλτσα ομοιογενής. Προσθέστε και την κρέμα γάλακτος.</li>
</ol>
<div> </div>
<div> </div>
<div>
<p>       <span style="text-decoration: underline;"><em><strong>Tips:</strong></em></span>Μπορείτε αντί για πεπόνι να βάλετε μάνγκο ή σταφύλι ή και όλα μαζί!</p>
<p>       Επίσης μπορείτε να βάλετε περισσότερη κρέμα γάλακτος και αντί για άνηθο μπορείτε να βάλετε μαϊντανό.</p>
<span><br /><br /><br /></span></div>

Σχετικά άρθρα