Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, απαλλάχθηκε ο Αναστασίου

Με χρηματικό πρόστιμο 700 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στη Skoda Ξάνθη ενώ ο τεχνικός του “Τριφυλλιού”, Γιάννης Αναστασίου, απαλλάχθηκε. Πρόστιμο επιβλήθηκε και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώ οι Θεσσαλονικείς καλούνται και να ανακαλέσουν την ανακοίνωση, την οποία εξέδωσαν μετά από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Διατάσσει το κατά νόμιμο τρόπο επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα για το Πρωτάθλημα Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας (είχε ορισθεί για τις 08.02.2015, αλλά δεν τελέστηκε) ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την έκδοση της παρούσας.

2. Κηρύσσει την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πειθαρχικά ελεγκτέα για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και της επιβάλλει χρηματική ποινή επτακοσίων (700) ευρώ. Απαλλάσσει τον Ιωάννη Αναστασίου, προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ από το αποδιδόμενο σε αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα και την ΠΑΕ για το ίδιο παράπτωμα του προπονητή της (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας SKODA Ξάνθη-Παναθηναϊκός στις 21/1/2015)

3. Κηρύσσει την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πειθαρχικά ελεγκτέα για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και της επιβάλλει χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός SKODA Ξάνθη στις 29/1/2015).

4. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της επιβάλλει χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ. Υποχρεώνει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ανακαλέσει την επίμαχη ανακοίνωση κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα (ανακοίνωση στις 10/1/2015).

Σχετικά άρθρα