Κρίσιμη ημέρα για Κλάους- Σάλπι

Η προοπτική συμμετοχής του Κλάους Αθανασιάδης στο κρίσιμο κυριακάτικο παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά με τον Ατρόμητο θα κριθεί, σε πολύ σημαντικό βαθμό, στην σημερινή απογευματινή προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ. Αναλόγως κρίσιμη, είναι η ημέρα και για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Επικρατεί δικαιολογημένη αγωνία για τη συμμετοχή του Κλάους στην αποστολή και την ενδεκάδα του κυριακάτικου αγώνα. Χθες ο Κλάους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη και στη σημερινή προπόνηση που θα γίνει στην Τούμπα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η συμμετοχή του στην αποστολή. Εκφράζεται η αισιοδοξία, πως ο Αθανασιάδης θα ξεπεράσει τις ενοχλήσεις ή ακόμη και αν χρειαστεί, θα σφίξει τα δόντια, για να βοηθήσει την ομάδα.

Εκτός από τον Αθανασιάδη όμως και ο Σαλπιγγίδης καταβάλλει προσπάθεια για να είναι παρών. Χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού. Εφόσον σήμερα ανεβάσει ρυθμούς, θα αποτελέσει μία από τις επιλογές του Αναστασιάδη.

Ο Σαλπιγγίδης είναι καταπονημένος από το πρόβλημα τραυματισμού και προσπάθησε με θεραπευτική αγωγή να επανέλθει σταδιακά. Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης παραμένουν αμφίβολοι και λογικά όλα θα κριθούν σήμερα.

Το ευχάριστο πάντως είναι, πως ο Σαρλ Ιτάνζ που έκανε σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, επανήλθε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Επιπλέον και ο Τζιόλης ετοιμάζεται για την παρουσία του στην αποστολή και ενδεχομένως στην ενδεκάδα για πρώτη φορά μετά το ματς με την Ξάνθη.

Σχετικά άρθρα