Να η ευκαιρία!

Με “όπλο” του το “καυτό” ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε (21:45, ΝΕΡΙΤ, Pamesports.gr) τον Ερυθρό Αστέρα στην αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του Top16 της Ευρωλίγκας. Η χθεσινή ήττα της Μακάμπι από την Άλμπα στο Τελ Αβίβ δίνει στην ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς τη μεγάλη ευκαιρία να καταλάβει την 2η θέση του ομίλου του. Για να συμβεί όμως αυτό οι “Πράσινοι” θα πρέπει να νικήσουν απόψε τους Σέρβους την ώρα που στον Παναθηναϊκό αγωνιούν για την κατάσταση του Αντώνη Φώτση. Ο διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση και η συμμετοχή του στο ματς θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Σίγουρα εκτός “μάχης” έχει τεθεί ο Νίκος Παππάς ενώ για τον Ερυθρό Αστέρα οι Ντάνγκουμπιτς και Γιόβιτς δεν ταξίδεψαν στην Αθήνα.
Το “Τριφύλλι” έχει μαζί του την παράδοση καθώς σε οκτώ ματς έχει επτά νίκες ενώ την περσινή σεζόν είχε νικήσει δύο φορές την ομάδα του Βελιγραδίου. 
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Βιθέντε Μπούλτο (Ισπανία), Τολγκά Σαχίν (Ιταλία) και Σεργκέι Ζάστσουκ (Ουκρανία).
Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στον Ε’ όμιλοΖαλγκίρις Κάουνας-Ρεάλ Μαδρίτης 71-88Μακάμπι Τελ Αβίβ-Άλμπα Βερολίνου 59-66 Μπαρτσελόνα-Γαλατάσαραϊ 82-70 Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας (13/2, 21:45)
ΒαθμολογίαΡεάλ 6-1Μακάμπι 5-2Μπαρτσελόνα 4-3Παναθηναϊκός 4-2Άλμπα 3-4Γαλατάσαραϊ 2-5,Ζαλγκίρις 2-5Ερυθρός Αστέρας 1-5

Σχετικά άρθρα