Απολαυστικές γεμιστές τηγανίτες με μπανάνα και πραλίνα

<ul>
<li class="time"><strong>Mερίδες: 6</strong></li>
<li class="time"><strong>Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά</strong></li>
</ul>
<div><strong><br /></strong></div>
<p><strong><span style="text-decoration: underline;">Υλικά συνταγής</span></strong></p>
<ul>
<li><em>2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις</em></li>
<li><em>2 μεγάλα αβγά</em></li>
<li><em>1½ φλ. γάλα</em></li>
<li><em>4 κ.σ. λιωμένο βούτυρο</em></li>
<li><em>1κ.γ. κοφτό μπέικιν πάουντερ</em></li>
<li><em>4 κ.σ. ζάχαρη</em></li>
<li><em>1 κ.γ. αλάτι</em></li>
<li><em>20 θρυμματισμένα μπισκότα γεμιστα</em></li>
<li class="subtitle"><em>Για την επικάλυψη</em></li>
<li><em>3 μπανάνες κομμένες σε φέτες</em></li>
<li><em>σοκολάτα πραλίνα</em></li>
</ul>
<div><em><br /></em></div>
<div>
<div class="time"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Εκτέλεση</strong></span></div>
<div id="fragment-1" class="news_body"><span>Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη, και τα τριμμένα μπισκότα. Σε ένα ξεχωριστό μπολ χτυπάμε ελαφρά το αβγό, το βούτυρο και το γάλα. Προσθέτουμε το μίγμα αλευριού στο μίγμα του γάλακτος και ανακατεύουμε για 30''. Εάν το μίγμα είναι πάρα πολύ παχύ ρίχνουμε λίγο περισσότερο γάλα. Λαδώνουμε ελαφρά το τηγάνι και ρίχνουμε το ¼ φλ. από το μείγμα για κάθε τηγανίτα. Μόλις ροδίσουν από την μια πλευρά γυρίζουμε και αφήνουμε να ροδίσουν. Τις βγάζουμε και αλείφουμε με πραλίνα σοκολάτα, τοποθετούμε φέτες μπανάνα και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουμε τα υλικά.</span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
<div class="news_body"><a href="http://www.argiro.gr"><strong>www.argiro.gr</strong></a></div>
</div>
<div><em><strong><br /></strong></em></div>
<div><strong><br /></strong></div>
<div><strong><br /></strong></div>

Σχετικά άρθρα