«Δεν μας αποπροσανατολίζουν οι ήττες του Ρεθύμνου»

Ως αντίπαλος επιστρέφει στο Ρέθυμνο ο Νίκος Αγγελόπουλος, ο οποίος μέσω του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση των Τρικάλων κόντρα στην κρητική ομάδα.
Αναλυτικά:
«Δεν μας αποπροσανατολίζουν οι ήττες του Ρεθύμνου
Προερχόμαστε από μια πειστική νίκη απέναντι στα Τρίκαλα, όμως για να την εξαργυρώσουμε, θα πρέπει να συνεχίσουμε να πατάμε στη γη. Να είμαστε σε κάθε παιχνίδι συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να δείχνουμε ανάλογο ζήλο στην άμυνα. Ο έλεγχος του ρυθμού από το ξεκίνημα ήταν το κλειδί και θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο.
Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με το Ρέθυμνο, που είναι ιδιαίτερος για εμένα. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στην ομάδα. Πετύχαμε σημαντικά πράγματα και δώσαμε χαρές στον κόσμο. Το πέρασμά μου από το Ρέθυμνο μου αφήνει πολλές ευχάριστες αναμνήσεις και καλούς φίλους.
Τα συναισθήματα που μου δημιουργούνται είναι περίεργα, γιατί θα έρθω για πρώτη φορά μετά από την αποχώρησή μου στο Μελίνα Μερκούρη ως αντίπαλος, όμως όταν μπω στο παρκέ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίσει ο Κόροιβος. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και παρά τα προβλήματα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.
Δεν μας αποπροσανατολίζουν τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αρνητικά αποτελέσματα του Ρεθύμνου. Ξέρουμε πως είναι μια καλή ομάδα, με αρχές και δύναμη κοντά στο καλάθι, ενώ είναι και ιδιαίτερα γρήγοροι στο ανοιχτό γήπεδο. Όταν αγωνίζεται στην έδρα του έχει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και θα χρειαστεί να είμαστε αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό από τον αγώνα».

Σχετικά άρθρα