Δείτε την ταινία που προτείνει η Άννα Δρούζα για το Σαββατοκύριακο

13 Φεβρουαρίου 2015

Μια ταινία που παρακολουθείς με κομμένη την ανάσα. Τα βασικά της στοιχεία η θέληση, το πάθος και το κυνήγι του ονείρου που ειναι στόχος ζωής. Ο δρόμος αντίξοος και κακοποιητικός. Ο δάσκαλος προσπαθεί να εξοντώσει ψυχικά τον μαθητή, αλλά τελικά έχουμε success story!! Γρήγορο, με φανταστική τζαζ μουσικη, σίγουρο Όσκαρ για τον καθηγητή που ειναι καταπληκτικός και έμαθα οτι θα παίζει και στην ταινία του Παπακαλιάτη.

Συντελεστές: του Νταμιέν Σαζέλ με τους Μάιλς Τέλερ, Μελίσα Μπενουά, Τζ. Κ. Σίμονς, Πολ Ράιζερ, Όστιν Στόουελ, Τζέισον Μπλερ, Έιπριλ Γκρέις

Χωρίς Μέτρο
Πέντε οσκαρικές υποψηφιότητες για την ανεξάρτητη έκπληξη της χρονιάς. Μάιλς Τέλερ («Ονειρεμένο Τώρα», «Οι Διαφορετικοί» ) και Τζέι Κέι Σίμονς («Spider-man» ) παίρνουν πάνω τους μια κινηματογραφική κόντρα μαθητή και δασκάλου, καθώς ένας νεαρός ταλαντούχος ντράμερ εισάγεται σε ένα διάσημο ωδείο και συγκρούεται μετωπικά με τον τελειομανή και απάνθρωπα απαιτητικό καθηγητή του. Η ανεξάρτητη έκπληξη της χρονιάς, που γυρίστηκε μόλις σε 19 ημέρες, απέσπασε το Μεγάλο Βραβείο και το Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ Σάντανς, ξεσηκώνοντας κατόπιν το Δεκαπενθήμερο Σκηνοθετών στις Κάνες. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Osho (Bhagwan Shree Rajneesh)
Η Σκέψη της ημέρας
Osho (Bhagwan Shree Rajneesh)