«Μέσα» ο Κλάους αγωνία για Σαλπιγγίδη

Αποκλειστικά στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έχουν στρέψει την προσοχή τους, ο προπονητής, οι συνεργάτες του και οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Η επιστροφή στις νίκες, μετά από τρία αρνητικά αποτελέσματα με τον Παναιτωλικό, τον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό, θεωρείται επιβεβλημένη για τον Δικέφαλο του Βορρά που πρέπει να διεκδικήσει μέχρι το τέλος, τον έναν και μοναδικό στόχο που του έχει απομείνει. Και αυτός, σύμφωνα με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή την στιγμή, θα προκύψει μέσα από την διαδικασία των πλέι οφ.
 
Το ευχάριστο, είναι πως ο Κλάους Αθανασιάδης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας που έγινε στην Τούμπα και θα ταξιδέψει στην Αθήνα με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής. Αμφίβολος όμως είναι ο Σαλπιγγίδης, που έκανε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Νίκο Σπυρόπουλο. Σήμερα έως το μεσημέρι, καλείται να αποφασίσει ο Αναστασιάδης εάν συμπεριλάβει τον Σαλπιγγίδη στην αποστολή και στα πλάνα του για το κρίσιμο παιχνίδι.
 
Ένα ακόμη ευχάριστο γεγονός, είναι πως ο Αλέξανδρος Τζιόλης ανεβάζει ρυθμούς, είναι κανονικά με την ομάδα και η χρησιμοποίησή του στο παιχνίδι πρέπει να θεωρείται σίγουρη. Απλά ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα αποφασίσει, εάν τον χρησιμοποιήσει από το ξεκίνημα του αγώνα, ή αν του δώσει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο.
 
Ο Ιτάνζ θα ξεκινήσει βασικός, αυτό είναι δεδομένο, ενώ ο Γλύκος ακολούθησε θεραπεία στην Τούμπα καθώς είχε ενοχλήσεις στο γόνατο. Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα ανακοινωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου από τον Αναστασιάδη, ενώ τα μέλη της αποστολής θα ταξιδέψουν στις 15:00 με προορισμό την Αθήνα.

Σχετικά άρθρα