Οβερ σε Ιωάννινα, Παλέρμο

176. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΟΒΕΡ 1.85
Σούπερ οι Ηπειρώτες εν έτει 2015 έφτασαν τις οκτώ αγωνιστικές χωρίς ήττα και μετρούν αισίως τρείς σερί νίκες. Πολύ καλή η εικόνα της ομάδας των Ιωαννίνων που έχει βάλει υψηλό στόχο την συμμετοχή στα πλέι οφ. Εχω αμφιβολίες πάντως για το εάν θα μπορέσει να συνεχίσει σε αυτό τον τρελό ρυθμό, άλλωστε δεν είναι συνηθισμένη στη διαχείριση τέτοιων υψηλών πτήσεων. Θα έχει δύσκολο ματς ο ΠΑΣ κόντρα στον Πανιώνιο ο οποίος μπορεί να μην είναι καλός εκτός έδρας αλλά θα πάει με προσδοκίες στους “Ζωσιμάδες” που πηγάζουν από την εξαιρετική προϊστορία η οποία… λέει πως οι νεοσυρνιώτες δεν έχουν χάσει στα επτά τελευταία στην πρωτεύουσα της Ηπείρου! Θεωρώ ότι θα σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι και με δεδομένη την επιθετική πληρότητα των γηπεδούχων το καλοπληρωμένο όβερ έχει αρκετές πιθανότητες εμφάνισης.
 
242. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2 1.55
Λόγω τιμωρίας θα είναι κλειστές οι μισές θύρες του σταδίου. Το διπλό θα μπορούσε να έχει καλύτερη απόδοση καθώς οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση φέτος και φλερτάρουν με την προνομιούχο τέταρτη θέση. Ακόμη όμως και στο 1.55 αξίζει κανείς να ποντάρει υπέρ της Φενέρ η οποία θέλει να επιστρέψει στην κορυφή μετά το 0-0 με την Τραμπζονσπόρ που έδωσε τέλος στο σερί των πέντε σερί νικών. Μεσοβδόμαδα οι φιλοξενούμενοι παίζοντας κυρίως με αναπληρωματικούς διέλυσαν 4-1 τη Ριζεσπόρ για το Κύπελλο εμφανίζοντας και πάλι αποτελεσματική επίθεση. Η Γκαζιαντεπσπόρ τα βρίσκει σκούρα εντός με καλύτερες ομάδες και μετρά εντός 4-2-4. Η προϊστορία δίνει απαγορευτικό στο Χ που δεν έχει εμφανιστεί από το 2002 και δίνει προβάδισμα στη Φενέρ που θα έχει επιπρόσθετα και καλές επιστροφές σε μεσαία γραμμή και επίθεση.
 
266. ΠΑΛΕΡΜΟ-ΝΑΠΟΛΙ ΟΒΕΡ 1.65
Η Παλέρμο, μία από τις πιό επιθετικές ομάδες της Σέριε Α, φιλοδοξεί να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ και θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από τη σφαλιάρα που υπέστη στο Μιλάνο από την Ιντερ με 3-0. Το σίγουρο είναι ότι θα πιέσει από νωρίς με σκοπό να αιφνιδιάσει την όχι και τόσο συνεπή αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων. Οι Ναπολιτάνοι βέβαια έχουν βρεί ρυθμό και εξισορροπούν τα λάθη στην ανασταλτική λειτουργία με την ικανή επιθετική γραμμή τους. Πολύ καλή η ομάδα του Μπενίτεθ το 2015 μετρά πέντε αήττητο πέντε αγωνιστικών με τρείς σερί νίκες. Οι τέσσερις από αυτούς τους αγώνες είχαν από τρία γκολ και πάνω.
Ανάλογη η εικόνα και της γηπεδούχου που φέρνει συχνά πυκνά μεγάλα σκορ. Η προϊστορία λέει ότι τα οκτώ τελευταία μεταξύ τους στο Παλέρμο έληξαν όβερ!
 
ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
241. ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Χ 3.25
258. ΛΙΛ-ΝΙΣ Χ 3.10
260. ΝΑΝΤ-ΜΠΑΣΤΙΑ Χ 3.05

Σχετικά άρθρα