Για νίκη και ρυθμό ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του κρίσιμα και δύσκολα παιχνίδια στις τρεις διοργανώσεις που συνεχίζει να διεκδικεί, αλλά αυτό που προέχει είναι να νικήσει σήμερα (19.30, NS2, REAL FM, pamesports.gr) τον Εργοτέλη στο Φάληρο.
 
Απέναντι στην ομάδα που τους δυσκόλεψε αφάνταστα στον πρώτο γύρο (το γκολ της νίκης στο τελευταίο λεπτό ο Μήτρογλου) και που έχει ενισχυθεί πολύ στις χειμερινές μεταγραφές, οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες – μετά τις ισοπαλίες με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ – και να ανακτήσουν ρυθμό και ψυχολογία για τα μεγάλα ματς που ακολουθούν με Ντνίπρο και Παναθηναϊκό. 
 
Ο Βίτορ Περέιρα ξεκουράζει στο σημερινό ματς Μήτρογλου, Σιόβα και Μασουακού, ενώ ίσως αφήσει στον πάγκο και 1-2 βασικούς ακόμα. Δεν υπολογίζει σε Φουστέρ, Μποτία, Εντινγκά, αλλά έχει πάρει τρεις φορ (Μπενίτες, Χάρα, Διαμαντάκο) ώστε να έχει λύσεις μπορστά και να μπορέσει να παίξει με δύο κυνηγούς, είτε από την αρχή είτε στην πορεία του αγώνα. 
 
Στην άμυνα θα αγωνιστεί αριστερό μπακ ο Γιαννούλης και στόπερ οι Σαντάνα, Αυλωνίτης, εκτός εάν επιλεγεί ξανά ο Μιλιβόγεβιτς ως κεντρικός αμυντικός, όπως συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με την ΑΕΚ. 
 
Οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός για το σημερινό παιχνίδι:  Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Σαντάνα, Σαλίνο, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Διαμαντάκος, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Μανιάτης, Ντοσεβί.
 
Ο Ολυμπιακός έχει εντυπωσιακή παράδοση ως γηπεδούχος με τον Εργοτέλη με 8 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. 

Σχετικά άρθρα