Στιλ: «Πρώτα ΟΦΗ μετα ντέρμπι»

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και ο Λουκ Στιλ τόνισε πως δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό των πράσινων πέρα από τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Ο ΟΦΗ στον αγώνα του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο είχε επικρατήσει του Παναθηναϊκού και ο τερματοφύλακας του τριφυλλιού τόνισε πως προέχει το παιχνίδι της Κρήτης και μετά είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:
«Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι συνήθως στο ποδόσφαιρο, είναι να κοιτούν πολύ μακριά. Γνωρίζω ότι το ντέρμπι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, όμως οι παίκτες πάντα προσπαθούν να επικεντρωθούν στο ματς που ακολουθεί, ανεξάρτητα αν είναι μεγάλο ή όχι. Προσπαθούμε να μείνουμε ήρεμοι, επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και μετά την Κυριακή, όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στο ντέρμπι», είπε αρχικά.
Και συνέχισε: «Περιμένουμε ένα αρκετά επιθετικό παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι μακριά από την έδρα μας είναι δύσκολο, όμως παίζοντας στην έδρα του ΟΦΗ θα έχει αρκετά ενδιαφέρον. Παίξαμε πολύ καλά τις περασμένες εβδομάδες, συγκεντρώσαμε αρκετούς βαθμούς στην έδρα μας όπως όλοι γνωρίζουν και πρέπει να διατηρήσουμε αυτή τη φόρμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να παίξουμε καλά ως ομάδα και το μυαλό μας είναι μόνο στους τρεις βαθμούς».

Σχετικά άρθρα