Αναστασιάδης: «Να κάνουμε μία καινούργια αρχή»

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον Ατρόμητο σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι καθώς χρειάζεται τη νίκη αν θέλει να παραμείνει, όχι τόσο στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, καθώς πλέον βρίσκεται στο -8 από την κορυφή, αλλά στην κατάληψη της δεύτερης θέσης.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης μιλώντας στην κάμερα της Nova τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται μία επανεκκίνηση. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε και για τον Αλέξανδρο Τζιόλη που επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό.
«Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από όλες τις πλευρές, επειδή τα αποτελέσματα στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν αρνητικά και για την απόδοση της ομάδας. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Πιστεύω ότι δείξαμε κάποια ενθαρρυντικά στοιχεία που είναι σημαντικά για τη συνέχεια. Ελπίζω να κάνουμε μία καινούργια αρχή, αρχής γεννωμένης από το παιχνίδι της Κυριακής.
Παίζουμε με μία καλή ομάδα που άλλαξε προπονητή. Τον Νίκο Νιόπλια τον ξέρω πάρα πολύ καλά. Είναι ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ, είναι γνώστης του αντικειμένου και γίνεται ακόμη πιο δύσκολη η δική μας προσπάθεια, επειδή όταν έρχεται ένας νέος προπονητής οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και η δική μας αποστολή θα είναι πιο δύσκολη», είπε αρχικά.
Για τον Αλέξανδρο Τζιόλη: «Ο Αλέξανδρος μας έλειψε αρκετά, η εμπειρία του και η θέση που παίζει είναι καθοριστική, εξαιτίας των προβλημάτων που είχε η ομάδα. Ελπίζω να μην έχει άλλα προβλήματα και να είναι καλά. Να βοηθήσει την ομάδα και εμείς εκείνον».

Σχετικά άρθρα