Επιλογές από Ισπανία και Μεξικό

264 ΜΠΑΡΤΣΑ Β’ – ΑΛΑΒΕΣ            1     2,40 (Bet365)
Η Μπάρτσα Β’ προέβη σε αλλαγή προπονητή δίκην… ηλεκτροσόκ προκειμένου να πάρει μπρος. Στη θέση του Εουσέμπιο πήγε ο Βινιάλς ο οποίος ήταν στην ομάδα Νέων. Με λίγα λόγια, τί’ χες Γιάννη, τι’ χα πάντα! Στην Ισπανία είθισται να λένε: «νέος προπονητής, σίγουρη νίκη». Μας δίνεται η ευκαιρία να δούμε εάν ισχύει (συνήθως επιβεβαιώνεται). Η ποιότητά της είναι δεδομένη, ειδικά από τη μέση και μπροστά (εάν θέλει) δεν παίζεται! Στα συν της η κακή κατάσταση της αντιπάλου της (2 νίκες στα τελευταία 11 ματς και αυτές εντός έδρας) και οι απουσίες με τις οποίες κατεβαίνει, καθώς εκτός είναι οι αμυντικοί Μεδίνα (12/0), Μιγκέ (18/1), Γκαλάν (12/2), Καστίγιο (11/0) και Γκαλιλέα (11/0).
281 ΛΕΟΝ – Λ. ΝΕΓΚΡΟΣ   1           1,85 (Bet365)
Η άνετη νίκη επί της Πούμας (3-1) έφερε ηρεμία στο εσωτερικό της Λεόν. Είναι από τις ομάδες που πιστεύουμε πάρα πολύ στο Κλαουσούρα, δεδομένα θα παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερη με το πέρασμα του χρόνου. Είναι μεγάλο… στοίχημα το αποψινό ματς, καθώς δεν έχει ακόμη νίκη στην έδρα της (0-1-1). Απέναντι στη νυν αντίπαλό της μετράει 2-1-0 στα τελευταία 3 μεταξύ τους. Η Λεόνες μας απογοήτευσε οικτρά με την εμφάνισή της κόντρα στην Ατλας (0-2), ήταν σαν να… σήκωσε τα χέρια ψηλά όσον αφορά στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Ασύνδετη στην άμυνα, χωρίς διάθεση από τη μέση και μπροστά, με σημαντικά προβλήματα τόσο στη δημιουργία όσο και στην εκτέλεση. Η εικόνα της θύμιζε ομάδα Β’ κατηγορίας. Απέχει παρασάγγας σε ποιότητα της Λεόν, δεν έχει νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα (0-0-2 εκτός έδρας), η λογική λέει ότι δεν θα αντέξει σε αυτή την έδρα.
ΚΟΝΤΡΑ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ
218 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΚΟΡΔΟΒΑ 2 (+1)*       2,40 (Bet365)
* Το +1 σημαίνει ότι πληρωνόμαστε σε ισοπαλία ή νίκη της Κόρδοβα, παίρνουμε τα χρήματά μας πίσω σε ήττα με 1 γκολ, οδηγούμαστε στον κουβά σε ήττα με 2 γκολ και πάνω.
Η Σεβίλλη κατεβαίνει με σημαντικότατες απουσίες, δεν υπάρχει καμία αξία στον «άσο». Η Κόρδοβα μπορεί να μην…. βγάζει μάτια με τις εμφανίσεις της, αλλά δεν είναι αμελητέα ποσότητα και το σημαντικότερο είναι ότι διαθέτει πολύ καλό προπονητή στον πάγκο.
280 ΤΙΓΚΡΕΣ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ             2 (+1)*  1,80 (Bet365)
* Το +1 σημαίνει ότι πληρωνόμαστε σε ισοπαλία ή νίκη της Μονάρκας, παίρνουμε τα χρήματά μας πίσω σε ήττα με 1 γκολ, οδηγούμαστε στον κουβά σε ήττα με 2 γκολ και πάνω.
Κοντράρουμε το φαβορί (στο 1,50 κατά μέσο όρο ο «άσος», έως και 6,00 το «διπλό). Οσοι θέλουν ρίχνουν και ένα fun bet στο «2». Η Τίγκρες προς το παρόν δεν… στρίβει κι ας έχει δύο νίκες σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα. Η Μονάρκας αποκλείστηκε από το Λιμπερταδόρες, στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, έχει δώσει καλά δείγματα γραφής μέχρι τώρα κι ας μην έχει κερδίσει (0-3-2), ενώ πήρε αποτέλεσμα στην έδρα της αντιπάλου της στις 4 από τις τελευταίες 6 επισκέψεις της. 

Σχετικά άρθρα