Νίκες για Λεβαδειακό, Ατλέτικο Μ.

283. ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΧΕΤΑΦΕ ΟΒΕΡ 1.60
Σπουδαία επιτυχία για τις “νυχτερίδες” ήταν η νίκη στη Βαρκελώνη επί της ανταγωνιστικής τον τελευταίο μήνα Εσπανιόλ. Το 2-1 ήρθε δίκαια έπειτα από πειστική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πιάτι που επανεμφανίστηκε προσδίδοντας αίγλη στα άκρα της επίθεσης να ανοίγει το σκορ. Εντός έδρας είναι ακαταμάχητη με απολογισμό έως τώρα 9-1-1 Στο “Μεστάγια” μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία άλλωστε έφτασε αισίως τα εννέα όβερ σε 11 αναμετρήσεις. Η Χετάφε θα προσπαθήσει με αμυντική προσήλωση να διαφυλάξει τα μετόπισθεν αλλά δεν θα είναι διόλου εύκολο να τα καταφέρει. Εκτός των δυσκολιών που αντιμετωπίζει εκτός Μαδρίτης θα έχει και αρκετές απουσίες βασικών παικτών όπως ο τερματοφύλακας Γκουάιτα και ο αμυντικός Χουάν Βαλέρα. Ενας ακόμη λόγος για την πρόταση του όβερ είναι ότι στο “Μεστάγια” τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους είχαν από τρία γκολ και πάνω.
 
 
180. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 1 1.40
Εξαιρετικά σημαντική αυτή η αναμέτρηση για τους Βοιωτούς οι οποίοι μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη αγωνιστική απέχουν έναν μόλις βαθμό από την γραμμή του υποβιβασμού. Θα ψάξουν με κάθε τρόπο τη νίκη μετά την ηχηρή σφαλιάρα έχοντας πλέον νέο τεχνικό στη θέση του Παντελίδη τον Μάντζιο. Η Βέροια φαντάζει ιδανικός αντίπαλος. Διάγει περίοδο αγωνιστικής πτώσης καθώς στα τέσσερα τελευταία ματς πήρε μόνο έναν βαθμό στο πρόσφατο 1-1 με τον Ατρόμητο. Εκτός δεν είναι καλή η φιλοξενούμενη, δέχεται εύκολα το γκολ και έχει απολογισμό 1-4-6. Η προϊστορία είναι υπέρ του Λεβαδειακού που παραμένει αήττητος από την αντίπαλό του εντός έδρας μετά από πέντε ματς, με τρείς νίκες και δύο ισοπαλίες. Εναλλακτικά υπάρχει και το όβερ, σύνηθες και για τους δύο φέτος, που έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στα μεταξύ τους.
 
339. ΘΕΛΤΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 1.85
Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Ατλέτικο περνά περίοδο αγωνιστικής ανάκαμψης και έχει “ηθικόν ακμαιότατον” μετά το εμφατικό 4-0 κόντρα στη μισητή Ρεάλ, αποτέλεσμα που την έφερε στο -4 από την κορυφή της κατάταξης. Μπορεί να έχει σημαντικές απουσίες στη μεσαία γραμμή αλλά ο Σιμεόνε θα βρεί τρόπο να διατηρήσει το μομέντουμ για την ομάδα του η οποία ε΄χει και φέτος υψηλές βλέψεις.
Η Θέλτα πήρε με αρκετή τύχη την ισοπαλία στο “Ανοέτα” από τη Σοσιεδάδ ισοφαρίζοντας στο παρά πέντε κι ενώ οι Βάσκοι είχαν απωλέσει πολλές ευκαιρίες προηγουμένως. Η αμυντική λειτουργία δεν είναι η καλύτερη και αναμένεται να το πληρώσει έχονταε απέναντι παίκτες της ποιότητας του Γκριεζμάν του Μάντζουκιτς και του Τόρες.
 
ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
324. ΚΙΕΒΟ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ Χ 3.00
325. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ-ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ Χ 3.00
181. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ 2.95

Σχετικά άρθρα