Κάτσε: «Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Βασικός στο σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο αναμένεται να ξεκινήσει ο Εργκούς Κάτσε. Ο Αλβανός διεθνής του Δικεφάλου, με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της Nova υποστήριξε πως ο στόχος της ομάδας του, είναι να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα.

Ο Κάτσε δήλωσε μεταξύ των άλλων για την απουσία του επί ένα μήνα από την ενεργό δράση εξαιτίας της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί για την αποβολή του στο ματς με την Καλλονή: «Σίγουρα μου έλειψε να παίζω, γιατί τέσσερις αγωνιστικές είναι πάρα πολλές. Ήμουν σχεδόν ένα μήνα έξω. Έβλεπα τα ματς που παίζαμε από την τηλεόραση και το γήπεδο και έβλεπα ότι δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Σίγουρα όταν κάθεσαι πολύ καιρό σου λείπει το ποδόσφαιρο, να παίξεις, να βοηθήσεις την ομάδα σου». Όσο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που έγινε την περασμένη εβδομάδα ο Κάτσε τόνισε: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα ντέρμπι, πιστεύω σε αυτά τα ματς το παιχνίδι πάει στη δύναμη, φαίνεται ότι πάντα δεν βλέπεις καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι φάνηκε κιόλας. Δεν είχαμε και πολλές φάσεις ούτε εμείς, ούτε αυτοί και πήγε το παιχνίδι πολύ χαλαρά.  Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο, έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια. Μπορούμε μέχρι το τέλος να δώσουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουμε πολλά παιχνίδια, στο χέρι μας είναι αυτό. Τον Ατρόμητο τον ξέρουμε, έχει μία πολύ καλή ομάδα. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πιστεύω ότι αν μπούμε αποφασισμένοι από την αρχή, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Ο Κάτσε μίλησε και για την σημαντική επιστροφή του Τζιόλη στην ομάδα. Και τόνισε: «Σίγουρα ήταν μεγάλη η απουσία του, γιατί όπως βλέπετε δεν έχουμε την πολυτέλεια να “χάνουμε” παίκτες. Πιστεύω ότι μετά από τόσο καιρό σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να μπορέσει να βρει τα πατήματα του και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι έμπειρος, έχει παίξει πολλά χρόνια, ξέρει να ηρεμεί το παιχνίδι. Είναι πολύ καλός στο να ηρεμεί το παιχνίδι και αυτό βοηθάει και εμένα και την ομάδα». 

Σχετικά άρθρα