Ναπολεόνι: «Να παίξουμε ξανά σαν Ατρόμητος»

Για το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της ΝΟVA ο Στέφανο Ναπολεόνι ο οποίος υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να κάνει το παιχνίδι της και να μην φοβηθεί τον αντίπαλο.

Αναλυτικά:

Για τον Νιόπλια: «Είχαμε παίξει αντίπαλοι όταν ήταν στον Παναθηναϊκό. Δεν τον γνωρίζω σαν άνθρωπο, αλλά τώρα θα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε μαζί. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και πρέπει να τον βοηθήσουμε και εμείς, καθώς ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι», σχολίασε αναφερόμενος στον νέο τεχνικό των «μπλε».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Όλοι ξέρουμε τι ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Εμείς πρέπει να παίξουμε ξανά σαν Ατρόμητος. Έχουμε καιρό να το κάνουμε αυτό. Πρέπει να μπούμε μέσα και να δείξουμε ότι θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και ότι δεν φοβόμαστε τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Ένα γρήγορο γκολ θα είναι ότι καλύτερο για εμάς, διότι μετά θα έχουμε πιο πολλούς χώρους για να βάλουμε και δεύτερο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, διότι φαίνεται έχουμε δεχθεί πολλές φορές πρώτοι γκολ και μετά τρέχουμε. Οπότε, θα είναι καλό να βάλουμε πρώτοι το γκολ».

Σχετικά άρθρα