Έτοιμος για μεγάλες ρήξεις ο Κοντονής

Στον real FM 97,8 και τον Κώστα Χαρδαβέλα και την Αγγελική Λάζου μίλησε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. Ο κ. Κοντονής έδωσε απαντήσεις σε θέματα που «καίνε» τον ελληνικό Αθλητισμό και το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο κ.Κοντονής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μένουν ελληνικές ομάδες εκτός ευρωπαϊκών θεσμών σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν σχετικά με τα φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής. Είπε ακόμα πως στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν κακές διαιτησίες και εμφανίστηκε έτοιμος για παρέμβαση σε συνεργασία με την ΕΠΟ προκειμένου να βελτιωθούν οι Έλληνες διαιτητές.
Τόνισε ακόμα πως οι ομάδες δεν έχουν ανάγκη από στρατούς αλλά πρέπει να επανέλθει ο κόσμος στα γήπεδα καθώς αυτό είναι προς το συμφέρον όλων των ανώνυμων εταιριών του ποδοσφαίρου. Σχετικά με τις δικαστικές εκκρεμότητες που αφορούν την «εγκληματική οργάνωση» είπε πως δεν είναι δουλειά της πολιτείας να επεμβαίνει στην δικαιοσύνη, ωστόσο αυτή πρέπει να λειτουργεί ταχύτερα.
Ακόμα υποστήριξε πως το γήπεδο της ΑΕΚ πρέπει να γίνει εκεί που βρισκόταν το παλιό ωστόσο πρέπει να σέβεται τις αντιρρήσεις των διαφωνούντων.
Τέλςο αποκάλυψε πως ο κ.Συνοδινός θα είναι ο γενικός γραμματέας του υπουργείου χωρίς όμως αυξημένες αρμοδιότητες. 
Ακούστε το ηχητικό εδώ 

Σχετικά άρθρα