Σλότερ: «Παράξενος αγώνας με την ΑΕΚ»

Στο μπλοκ που διατηρεί στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ έγραψε ο Έι Τζέι Σλότερ. Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού έγραψε για τον αγώνα με την ΑΕΚ και τον χαρακτήρισε «παράξενο».
Αναλυτικα:
«Ένας παράξενος αγώνας σε μια ιδιαίτερη εβδομάδα
Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ στην Ελλάδα
Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού οι οποίοι μας συμπαρίστανται σε κάθε αγώνα και μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα. Είναι κάτι που θέλει κάθε αθλητής να ζει. Πολλές φορές έχουμε πει ότι με τους οπαδούς μας στο πλευρό μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Αρχίζει μια εβδομάδα ιδιαίτερη. Δεν έχουμε αγώνα για την Ευρωλίγκα αλλά έχουμε… τρεις αγώνες μπροστά μας!
Αρχικά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ σ’ έναν πολύ παράξενο αγώνα. Η ΑΕΚ είναι διαφορετική και πολύ-πολύ καλύτερη αν κάνουμε σύγκριση με την ομάδα που είχαμε αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο. Τώρα έχουν περισσότερους παίκτες, περισσότερη ποιότητα είναι δυνατοί και μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε κάθε ομάδα.
Όμως πραγματικά είναι παράξενο που ενώ θα παίζουμε στο γήπεδό μας θα καθίσουμε σε διαφορετικό πάγκο απ’ ότι συνήθως ενώ δεν θα υπάρχουν οπαδοί μας! Αντιθέτως θα υπάρχουν οπαδοί της ΑΕΚ. Θα παίζουμε στο γήπεδό μας, εκεί όπου βρισκόμαστε κάθε μέρα και κάνουμε προπόνηση αλλά θα είναι σα να παίζουμε… εκτός έδρας!
Στη συνέχεια θα παίξουμε με τα Τρίκαλα σαν γηπεδούχος ομάδα και μετά θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για το κύπελλο. Τρεις αγώνες σε επτά ημέρες και μετά από μια δύσκολη αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα είναι «βαρύ» πρόγραμμα.
Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς κι έτοιμοι να βοηθήσουμε την ομάδα. Όταν πληγώνεται ένας, πληγωνόμαστε όλοι αλλά μέσα απ’ αυτό κερδίζουμε δύναμη για να ξεπεράσουμε τις άτυχες στιγμές.
Τέλος θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα video που έφτιαξε για μένα ένας φίλος της ομάδας! Τον ευχαριστώ πολύ και του λέω ότι έκανε σπουδαία δουλειά».

Σχετικά άρθρα