Λυκογιάννης: «Καλύτερα στο δεύτερο»

Γα την εμφάνιση του Κολοσσού μόνο στο δεύτερο ημίχρονο είχε καλά λόγια να πει ο Άρης Λυκογιάννης μετά την ήττα της ομάδας του στο Βενετόκλειο από τον Ολυμπιακό.

«Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που είχαμε να παίξουμε με τις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος», δήλωσε αρχικά ο προπονητής των «θαλασσί» και επισήμανε: «Γνωρίζαμε και σε αυτό το παιχνίδι πως η πίεση, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, θα ήταν τεράστια για εμάς. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν είχαμε υπομονή, δεν σπάσαμε τις παγίδες του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός έπαιξε σε πολύ υψηλά στάνταρ αμυντικά, είχαν διαβάσει εξαιρετικά το παιχνίδι και γνώριζαν ανά πάσα στιγμή τι έπρεπε να κάνουν. Στο δεύτερο ημίχρονο προσεγγίσαμε καλύτερα το παιχνίδι, νικήσαμε στο τρίτο δεκάλεπτο και θεωρώ πως παίξαμε καλύτερα γενικά στο δεύτερο ημίχρονο».

«Τώρα έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, παίζουμε εκτός έδρας με ομάδες που παλεύουν για την παραμονή και εντός έδρας με ομάδες που κυνηγάνε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλέι οφ», σημείωσε για την συνέχεια του Κολοσσού στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ ο Λυκογιάννης και πρόσθεσε: «Εύχομαι στον Ολυμπιακό και τον κόουτς καλή συνέχεια».

«Ήταν ένα ματς που θέλαμε να το απολαύσουμε», παρατήρησε ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο 19χρόνος γκαρντ των «θαλασσί» και δήλωσε ακόμη ότι: «Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το δύσκολο ματς με την Ελευσίνα».

Σχετικά άρθρα