Με απουσίες στην Ξάνθη ο Πλατανιάς

Με πολλές απουσίες αναχώρησε η αποστολή του Πλατανιά για τον αυριανό (19.30) εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Ειδικότερα, εκτός από τους τραυματίες Μαχλελή και Μπανανά και τους ανέτοιμους Νέπλιακ και Τζίλβαν (οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό και δεν είναι ακόμη έτοιμοι), ο Γιάννης Χριστόπουλος είδε στη σημερινή πρωινή προπόνηση να αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις στη μέση (οσφυαλγία) οι Μενδρινός, Τσουράκης, ενώ ενοχλήσεις είχε (στον δεξιό προσαγωγό) και ο Φιγκέιρα, με αποτέλεσμα και οι τρεις να αποκλειστούν από την αποστολή.

Έτσι, μετά την προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο Μάλεμε, ο Γιάννης Χριστόπουλος επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Γκαβιλάν, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κάσιο, Κοκκαλά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μιλούνοβιτς, Ολιμπά, Σέχου, Σούκια, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή της ομάδας μας αναχώρησε το μεσημέρι από τα Χανιά, με απευθείας πτήση τσάρτερ για Καβάλα και από εκεί μετέβη οδικώς στην Ξάνθη.

Στα Χανιά αναμένεται να επιστρέψει αργά τη νύχτα της Δευτέρας και πάλι με απευθείας πτήση τσάρτερ από την Καβάλα.

Σχετικά άρθρα