Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ σχετικά με τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του σημερινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Βasket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η κινητοποίηση των φίλων της ΑΕΚ ενόψει της αποψινής (16/2, 19:00) αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό του ΟΑΚΑ είναι διαρκής.
Θεωρείται αυτονόητο, ότι η προσπάθεια αυτή πρέπει να γίνει ακόμη μαζικότερη, έτσι ώστε η «Βασίλισσα» να νιώσει έντονα στο πλευρό της τον πιο ισχυρό της σύμμαχο. Τον τεράστιο κόσμο της. Ανακοινώνεται, λοιπόν, ότι εισιτήρια της αποψινής αναμέτρησης για την 16η αγωνιστική της Βasket League ΣΚΡΑΤΣ θα πωλούνται από τις 15:30 στον περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού του ΟΑΚΑ, όπως πάντα, ήτοι στα δύο (2) εκδοτήρια εισιτηρίων. Τα εισιτήρια πωλούνται 10, 15 και 30 ευρώ.

Τα εκδοτήρια είναι:
1) Πλησίον του ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη
2) Στο πάρκινγκ P5, πλησίον του Κλειστού του ΟΑΚΑ

Η είσοδος των οπαδών στις εξέδρες θα γίνει από τις θύρες 3, 7, 11, 25, 29 και αφού προηγουμένως αυτοί διέλθουν από τις ροές Π8, Π11 και Π31, οι οποίες θα δημιουργηθούν. Να σημειωθεί, ότι έχει αποφασιστεί διπλός έλεγχος από την Αστυνομία. Για τον λόγο αυτό, οι οπαδοί της ΑΕΚ θα πρέπει:

1) Να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα
2) Να προσέρχονται στο γήπεδο μεμονωμένα
3) Να διαθέτουν εισιτήριο
4) Να μη φέρουν μαζί τους επικίνδυνα αντικείμενα

Έχουν δοθεί αυστηρές εντολές για πιστή τήρηση του Νόμου.

Προσέξτε: Οι θύρες του Κλειστού θα ανοίξουν την 17:00. Οι πτυσσόμενες κερκίδες όπισθεν της γραμματείας, όπισθεν του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας, καθώς και η δυτική εξέδρα θα παραμένουν κενές φιλάθλων.
Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία και η ιδιωτική εταιρία ασφάλειας είναι παράγοντες ομαλής διεξαγωγής του αγώνα και όχι αντίπαλοί μας.

• Εισιτήρια πωλούνται

• Διαδικτυακά (στο http://www.viva.gr/tickets/sports/aek-basket-tickets)
• Από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.)
• *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων)
• *Συνεργαζόμενα σημεία Viva (Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload).
• Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
• Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).
• Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.
• Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να υπακούουν στις οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας, είτε της Διοίκησης. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.
• Για την είσοδό σας στο στάδιο είναι υποχρεωτικό να έχετε τυπωμένο εισιτήριο. Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το Viva.gr και δεν μπορείτε να τυπώσετε το PDF που σας στείλαμε, τότε μπορείτε να μεταβείτε σε ένα από τα ακόλουθα σημεία για να το τυπώσετε πριν τον αγώνα. Στo Κατάστημα Viva.gr, στο The Mall Athens (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ – Παρ: 10:00 – 21:00, Σάβ: 09:00 – 20:00), στo Κεντρικό γραφείο Viva.gr (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ – Κυρ: 08:00 – 23:00).

Σχετικά άρθρα