Σορμπέ φρούτων…οτι πρέπει στη δίαιτα!

<p><span style="text-decoration: underline;"><em><strong>Μερίδες : 10   </strong></em><em><strong>Χρόνος προετοιμασίας : 15m   </strong></em><em><strong>Χρόνος ψησίματος : 5m</strong></em></span></p>
<p><span style="text-decoration: underline;"><em><strong><br /></strong></em></span></p>
<p><strong>Υλικά</strong></p>
<ul>
<li>600γρ. φρούτα εποχής, καθαρισμένα</li>
<li>110ml νερό</li>
<li>180γρ. ζάχαρη κρυσταλλική</li>
<li>Διαδικασία</li>
</ul>
<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Διαδικασία</strong></span></p>
<ul>
<li><em>Καθαρίζετε και κόβετε σε μικρά κομμάτια φρούτα εποχής, όπως μάνγκο, ροδάκινα, κεράσια, ή άλλο φρούτο της επιλογής σας και τα καταψύχετε.</em></li>
<li><em>Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε το νερό και τη ζάχαρη και ανακατεύετε έως ότου βράσουν. Αφήνετε το σιρόπι να κρυώσει καλά.</em></li>
<li><em>Βάζετε τα κατεψυγμένα φρούτα και το σιρόπι στο μπλέντερ και χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.</em></li>
<li><em>Μεταφέρετε το σορμπέ σε κατάλληλο σκεύος και το συντηρείτε στην κατάψυξη μέχρι να το σερβίρετε.</em></li>
</ul>
<p><span style="text-decoration: underline;"><em><strong><br /></strong></em></span></p>

Σχετικά άρθρα