Ο ΠΑΣΑΠ καταδικάζει τα επεισόδια στο Ρέντη

Με τον πλέον απερίφραστο τρόπο ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών καταδικάζει τα όσα συνέβησαν χθες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π. καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο τα απαράδεκτα επεισόδια, που έλαβαν χώρα στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Volleyleague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Είναι επιεικώς απαράδεκτο, ένας αγώνας διαφήμιση για το ελληνικό βόλεϊ, να στιγματίζεται, από τέτοια περιστατικά και ο Έλληνας αθλητής, ασχέτως με το άθλημα που αγωνίζεται, να αποτελεί το εξιλαστήριο θύμα κάποιων βανδάλων, που ουδεμία σχέση έχουνε με τον αθλητισμό και τα ιδανικά που αυτός πρεσβεύει και υπηρετεί διακινδυνεύοντας τη σωματική του ακεραιότητα.

Είναι καιρός λοιπόν, να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας, πριν θρηνήσουμε θύματα και να απομονώσουμε άμεσα όλους αυτούς που δεν έχουνε καμία σχέση με την ευγενή άμιλλα του αθλητισμού, ώστε ει δυνατόν να εξαλειφθούν φαινόμενα σαν τα χθεσινά. Να προστατέψουμε επιτέλους το άθλημα μας από εκείνους που πασχίζουν να το «ποδοσφαιροποιήσουν» και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους τους αναλογούν, ώστε να υποστούν τις νόμιμες συνέπειες των πράξεων και των συμπεριφορών τους”.

Σχετικά άρθρα