«Καλύτεροι στο δεύτερο αλλά δεν «σκοτώσαμε» την ΑΕΚ»

Ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε την νίκη, αλλά δεν κατάφερε να «σκοτώσει» την ΑΕΚ, όπως επισήμανε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης.

«Ξέραμε ότι παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο προπονητής των «πρασίνων» και τόνισε: «Η ΑΕΚ είναι τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Έχει προσθέσει παίκτες στο ρόστερ της που την ανεβάζουν επίπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία σκληρή άμυνα, ενώ και εμείς χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο δυνατά στην άμυνα, καταφέραμε να σκοράρουμε περισσότερο αλλά δεν καταφέραμε να «σκοτώσουμε» την ΑΕΚ και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Καλή τύχη στην ΑΕΚ και καλή επιτυχία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος».

Σε ερώτηση γιατί δεν έπαιξε ο Γκάνι Λαουάλ και πότε αναμένεται αυτό να συμβεί, ο Ιβάνοβιτς απάντησε: «Έχει δεχτεί ένα χτύπημα, έχει ένα μικροτραυματισμό και δεν μπορεί να κάνει προπόνηση με την ομάδα. Δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, περιμένουμε μέρα με τη μέρα και όταν υπάρχει βελτίωση θα ξέρουμε».

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι σήμερα», παρατήρησε ο Έι Τζέι Σλότερ, ο 28χρόνος Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού και επισήμανε: «Η ΑΕΚ είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα. Έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Εμείς δεν μπήκαμε όπως θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος γίναμε πιο επιθετικοί, παίξαμε καλύτερα και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη».

Σχετικά άρθρα