Απέρριψε πρόταση της Παρί ο Μουρίνιο

Πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν είχε απορρίψει ο Ζοσέ Μουρίνιο σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο ίδιος πριν το παιχνίδι της Τσέλσι με την Παρί.
Όσο βρισκόταν στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Πορτογάλος αποκάλυψε πως είχε συναντηθεί στο Κατάρ με τον ιδιοκτήτη της γαλλικής ομάδας προκειμένου να συζητήσουν την προοπτική να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρί.
«Γνωρίζω πολύ καλά το πλάνο της Παρί Σεν Ζερμέν. Το ξέρω καλά επειδή όταν το ξεκίνησαν με τον ιδιοκτήτη, ο πρόεδρος κι ο Λεονάρντο, εγώ ήμουν ο προπονητής», είπε αρχικά.
Τους συνάντησα στο Κατάρ. Το σχέδιο ήταν να ξεκινήσουμε την κυριαρχία μας στη Γαλλία και μετά στην Ευρώπη. Η κυριαρχία στη Γαλλία έχει έρθει είναι πρωταθλητές, πρωταθλητές, πρωταθλητές.
Ξέρουν ότι πρόκειται να είναι πρωταθλητές. Ξέρουν ότι άλλες ομάδες δεν θα τους αντισταθούν και ότι μπορούν να χάσουν μερικά παιχνίδια.
Όμως, δεν πήγα επειδή ήμουν στην Ρεάλ Μαδρίτης και ήταν μια πραγματική φιλοδοξία για εμένα να γίνω πρωταθλητής στην Ισπανία, στην Αγγλία και την Ιταλία. Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να φύγω», αποκάλυψε ολοκληρώνοντας.

Σχετικά άρθρα