Ο στίβος στα κανάλια Novasports!

Ο στίβος έχει την τιμητική του στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στις 15:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 7 και σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη, το Διεθνές Μίτινγκ Κλειστού Στίβου Sainsbury’s Indoor Grand Prix, που θα διεξαχθεί στο Μπέρμιγχαμ. Επίσης, τους επόμενους μήνες τα αθλητικά κανάλια της Nova, θα προβάλλουν ζωντανά και αποκλειστικά κι άλλες σπουδαίες διοργανώσεις στίβου, όπως το IAAF World Challenge League στην Οστράβα, το IAAF World Challenge League στη Μαδρίτη, το Znamensky Memorial στη Μόσχα, το Sainsbury’s Anniversary Games στο Λονδίνο, το IAAF World Challenge League στο Βερολίνο και IAAF World Challenge League στο Ριέτι.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στις 15:30 με το Διεθνές Μίτινγκ Κλειστού Στίβου Sainsbury’s Indoor Grand Prix. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα μίτινγκ κλειστού στίβου στον κόσμο, που επιστρέφει στην ανακαινισμένη Barcleycard Arena στο Μπέρμιγχαμ και θα φιλοξενήσει μερικούς από τους σπουδαιότερους αθλητές παγκοσμίως συμπεριλαμβανομένου του διπλού Ολυμπιονίκη Mo Farah.

Τη σκυτάλη παίρνει στις 26 Μαΐου το IAAF World Challenge League στην Οστράβα, ενώ στις 11 Ιουλίου θα ακολουθήσει η αντίστοιχη διοργάνωση στη Μαδρίτη. Στις 19 Ιουλίου είναι η σειρά της Μόσχας με το Znamensky Memorial και στις 26 Ιουλίου οι αγώνες συνεχίζονται στο Λονδίνο με τους Sainsbury’s Anniversary Games. Τέλος, στις 6 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το IAAF World Challenge League στο Βερολίνο και στις 13 Σεπτεμβρίου η αντίστοιχη διοργάνωση στο Ριέτι.

Αναλυτικά οι διοργανώσεις όπως θα προβληθούν από τα κανάλια Novasports: 

21 Φεβρουαρίου, 15:30 Διεθνές Μίτινγκ Κλειστού Στίβου Sainsbury’s Indoor Grand Prix, Μπέρμιγχαμ, Novasports 7
26 Μαΐου, IAAF World Challenge League, Οστράβα
11 Ιουλίου, IAAF World Challenge League, Μαδρίτη
19 Ιουλίου, Znamensky Memorial, Μόσχα
26 Ιουλίου, Sainsbury’s Anniversary Games, Λονδίνο
6 Σεπτεμβρίου, IAAF World Challenge League, Βερολίνο
13 Σεπτεμβρίου, IAAF World Challenge League, Ριέτι

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Σχετικά άρθρα