«Να ξεπεράσουμε το οκτάωρο ταξίδι»

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ ελπίζει η αποστολή του ΠΑΟΚ να ξεπεράσει το οκτάωρο ταξίδι που έκανε με το πούλμαν μέχρι την Αμαλιάδα για την αυριανή (18/2, 17:00) αναμέτρηση με αντίπαλο τον Κόροιβο για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος και δηλώνει ότι αντιλαμβάνεται την σημασία που έχει για τους φίλους του «Δικέφαλου» ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας της προσεχούς Κυριακής (22/2, 17:00) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο «Παλατάκι».
Το μπλογκ του 30χρόνου Αμερικανού φόγουορντ στο www.esake.gr:
«Δεν πέρασε ακόμη εβδομάδα, αλλά να’ μαι πάλι κάνοντας μπλογκ.
Τίποτε ιδιαίτερο δεν συνέβη αυτές τις τελευταίες φορές. Επιστρέψαμε στη σωστή κατεύθυνση με νίκη επί της Δράμας. Δεν ήταν ωραία νίκη, αλλά ήταν νίκη. Δεν βρισκόμαστε εκεί που έχουμε ανάγκη να είμαστε ή εκεί που θέλουμε να είμαστε αυτή τη στιγμή σε σχέση με το πώς παίζουμε αλλά μπορούμε να είμαστε βέβαιοι πως βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση.
Επίσης το Σάββατο που μας πέρασε ήταν του Αγ. Βαλεντίνου. Δεν πιστεύω στη σημασία της μέρας αυτής, οπότε δεν έχω και κάτι να συζητήσω επ’ αυτού. Απλά σκέφτηκα να το αναφέρω. Ένα όμως σημαντικό στοιχείο για τη μέρα αυτή είναι ότι βρίσκεται στα μέσα Φεβρουαρίου. Που σημαίνει πως δεν μένει πολύς χρόνος για τη σεζόν.
Γράφω το μπλογκ στο δρόμο για τον Κόρoιβο (δεν ξέρω πώς γράφεται και δεν έχω όρεξη να το ψάξω). Είναι οκτώ ώρες δρόμος με το λεωφορείο και είναι φρικτό. Σίγουρα έχω τη μουσική μου και τηλεοπτικές σειρές που παρακολουθώ, αλλά βαρέθηκα να είμαι στο λεωφορείο. Είναι πάντα πολύ δύσκολο να παίξεις αγώνα μετά από μεγάλο ταξίδι. Ελπίζω να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε και να παίξουμε καλά.
Αυτό το Σαββατοκύριακο παίζουμε επιτέλους τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ή τουλάχιστον έτσι ελπίζω. Δεν θέλω να το γρουσουζέψω και να ακυρωθεί για κάποιο λόγο το παιχνίδι ξανά. Οπότε θα περιμένω μέχρι το τζαμπ-μπολ για να πιστέψω ότι το ματς θα παιχτεί. Ξέρω πως αυτό το παιχνίδι σημαίνει πάρα πολλά για τον κόσμο οπότε θα μπούμε έτοιμοι και προσηλωμένοι.
Ελπίζω θα έχω κάτι πιο ενδιαφέρον να γράψω την ερχόμενη εβδομάδα. Αν όχι, τουλάχιστον θα έχει περάσει μια εβδομάδα ακόμη.
Kevin»

Σχετικά άρθρα