«Για πρόκριση στην Ουκρανία»

Για το παγωμένο Κιέβο πετάει ο Ολυμπιακός που θέλει να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.
Οι ερυθρόλευκοι την Πέμπτη κοντράρονται με την Ντνίπρο και θέλουν να επιστρέψουν με ένα καλό αποτέλεσμα από την ταραγμένη Ουκρανία ώστε να έχουν όσο το δυνατόν ευκολότερο έργο στη ρεβάνς του σταδίου Καραϊσκάκη.
Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ στις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της ομάδας τόνισε πως η Ντνίπρο μπορεί να μην έχει παιχνίδια στα πόδια της ωστόσο αυτό ίσως αποτελέσει ένα επιπλέον κίνητρο και ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει προσοχή.
«Το κρύο θα είναι ένα πρόβλημα αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι από όλες τις απόψεις. Δεν σημαίνει και πολλά ότι η Ντνίπρο δεν έχει παιχνίδια γιατί αυτό μπορεί να τους δώσει ενθουσιασμό για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Άλλωστε και εμείς έχουμε κάνει αρκετές αλλαγές στην ομάδα. Αλλάξαμε προπονητή και θα είναι και για εμάς διαφορετικά.
Υπηρετούμε έναν μεγάλο σύλλογο και θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και πάμε για το θετικό αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά ο άσος του Ολυμπιακού.
Από την άλλη μεριά ο Φορτούνης τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πάει για τη νίκη ωστόσο και η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που το δίνει προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση.
«Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Ο καιρός θα είναι ο ίδιος και για τις δύο ομάδες, δεν είναι κάτι που μας απασχολεί. Άλλωστε και εδώ κάνει πολύ κρύο (γέλια).
Εμείς όπως σε όλα τα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, αλλά και η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει πλεονέκτημα πρόκρισης στη ρεβάνς. Εμείς πάμε εκεί για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο όπως κάνουμε πάντα και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο», ήταν τα λόγια του Φορτούνη.

Σχετικά άρθρα