Αποκαλύψεις για τον Πούτιν: Είναι υπναράς, εμμονικός και αλλοπρόσαλλος με τις γυναίκες

18 Φεβρουαρίου 2015

Οπως εξηγεί το ντοκιμαντέρ, ο Πούτιν είναι... παρτάκιας, ξεροκέφαλος, εγωιστής και... πολλά άλλα κακά.

Συγκεκριμένα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν αλλάζει με τίποτα το πρόγραμμά του, ο κόσμος να χαλάσει. «Του αρέσει να κοιμάται αρκετά, αλλά ακόμα και να ξυπνήσει μεσημεριανές ώρες, θα ξεκινήσει τη μέρα του με πρωινό. Στη συνέχεια κολυμπάει στην πισίνα του σπιτιού του», σημειώνει και προσθέτει ότι φοβάται ιδιαίτερα για τη ζωή του.

Σύμφωνα με το ΖDF o Ρώσος πρόεδρος έχει προβλήματα επικοινωνίας με το γυναικείο φύλο, φέρνοντας το παράδειγμα της πρώην συζύγου του Λουντμίλα. «Το πρώτο πράγμα που της ζήτησε πριν αλλάξουν βέρες, ήταν να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Εκείνη τότε το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε είναι ότι κάποια στιγμή θα την χώριζε. Όπως κι έγινε».

Το γερμανικό δίκτυο, αποκαλύπτει και μια άλλη απίστευτη παραξενιά του Ρώσου προέδρου. Οπως ανέφερε στο ντοκιμαντέρ του, ο Βλαντιμίρ Πούτιν πάντα στήνει τους συνομιλητές του. Επίτηδες. Μόνο και μόνο για ένα λόγο: «Αυτό που σκέφτεται είναι: Εσύ με έχεις ανάγκη, όχι εγώ». Ακόμα και την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, έχει στήσει πέντε λεπτά», αναφέρει το σχετικό ντοκιμαντέρ. Από την άλλη πλευρά, όμως, αν κάποιος τολμήσει να τον στήσει, θα πρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων και ότι παρατήρηση θα εισπράξει και ότι... δεν πρόκειται να τον ξαναδεί ποτέ.

Τέλος,το γερμανικό ντοκιμαντέρ κάνει μια αναφορά και στην εξωτερική εμφάνιση του Ρώσου προέδρου, αναφέροντας ότι το 2010, τα δυτικά ΜΜΕ είχαν γράψει ότι ο Πούτιν κατέφυγε στο χειρουργικό τραπέζι για να δώσει έναν αέρα φρεσκάδας στο πρόσωπό του . Ωστόσο, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες λέγοντας χαρακτηριστικά πως η εξωτερική εμφάνιση του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου οφείλεται στην καθημερινή εντατική γυμναστική και όχι στο νυστέρι.

axortagos.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....