ΑΕΚ: Σε διαρκή επαφή με τις Ακαδημίες

Σε διαρκή επαφή με τις συνεργαζόμενες Ακαδημίες του δικτύου της βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΚ. Μάλιστα τα υψηλά κλιμάκια κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών έδωσαν το “παρών” σε αρκετές εκδηλώσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της συνεργαζόμενης ομάδας ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ στην οποία παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Δικτύου Ανάπτυξης από τον τεχνικό διευθυντή του δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Χρήστο Σίσκο. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον κ. Χρήστο Αποστολίδη Υπεύθυνο της Ακαδημίας ενώ παραβρέθηκαν από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ και οι κ. κ. Χάρης Κοπιτσής και Γιώργος Καραφέσκος. Στα Γιάννινα παραβρέθηκε ο Γενικός Διευθυντής του δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Χαράλαμπος Ζελενίτσας ο οποίος παρακολούθησε αγώνες τμημάτων της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της Α.Ο. Ανατολής Ιωαννίνων και συνομίλησε με προπονητές της ομάδας αλλά και διοικητικά στελέχη αυτής. Στην ενημέρωση που έγινε σχετικά με τους στόχους και το πλάνο του Δικτύου παραβρέθηκαν και γονείς αθλητών της Ακαδημίας.
Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015Η συνεργαζόμενη Ακαδημία του συλλόγου Αθλόπολις Πρέβεζας πραγματοποίησε συγκέντρωση των αθλητών και των γονέων τους όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Δικτύου από τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μιχάλη Μητροτάσιο και τον κ. Χαράλαμπο Ζελενίτσα.
Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015Στην κοπή πίτας της συνεργαζόμενης Ακαδημίας Α.Ο. Εύριπος Χαλκίδος – Σούλης Παππάς παραβρέθηκαν οι κ. κ. Χαράλαμπος Ζελενίτσας, Χρήστος Σίσκος και ο scouter των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μιχάλης Βλάχος. Παρουσιάστηκε το πλαίσιο του προγράμματος του Δικτύου Ανάπτυξης.

Σχετικά άρθρα