Δυο Eλληνίδες πολιτικοί στις 10 πιο sexy του κόσμου και του Playboy!

19 Φεβρουαρίου 2015

Στις 10 ωραιότερες γυναίκες πολιτικούς τις οποίες ανέδειξε το Playboy βρίσκονται η Άντζελα Γκερέκου- η οποία μάλιστα ανακηρύσσεται η πιο όμορφη παίρνοντας το «στέμμα»- και η Εύα Καϊλή που κατατάσσεται στην 8η θέση και με την υποσημείωση «όχι δεν είναι η Σαρλίζ Θέρον».

Το Top-10, σύμφωνα με το περιοδικό:
1. Άντζελα Γκερέκου
2. Elizabeth Halseth από τις ΗΠΑ
3. Julia Bonk από τη Γερμανία
4. Alina Kabaeva από τη Ρωσία.
5. Eunice Olsen από την Σιγκαπούρη.
6. Luciana Leon από το Περού.
7. Orly Levy από το Ισραήλ
8. Εύα Καϊλή
9. Joanna Mucha από την Πολωνία
10. Mara Carfanga από την Ιταλία

Οι διαβουλεύσεις μεταξύ Ελλάδας και πιστωτών βρίσκονται στο κόκκινο και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στους πολιτικούς όπως στον Αλέξη Τσίπρα, το Γιάνη Βαρουφάκη, την Άνγκελα Μέρκελ, το Βόλφανγκ Σόιμπλε, τον Ζ.Κ. Γιούνκερ και το Γ. Ντάισελμπλουμ να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.

Ωστόσο εκτός από αυτούς πολικούς που κοσμούν τα πρωτοσέλιδα των Financial Times, της Wall Street Journal, το Der Spiegel, και άλλα το Playboy είπε να κάνει στροφή στην… ποιότητα και να επικεντρωθεί σε αυτό που ξέρει καλύτερα.

Έτσι το γνωστό περιοδικό ανέδειξε το top 10 των πιο ωραίων γυναικών πολιτικών του κόσμου ανέδειξε και ναι, η Ελλάδα εκπροσωπείται με δύο πολύ όμορφες κυρίες, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι οι έλληνες πολιτικοί βρίσκοτναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας όχι μόον λόγω της τρόικας και του μνημονίου...

Η χρυσή δεκάδα του Playboy

10. Η Ιταλίδα Mara Carfanga


9. Η Joanna Mucha από την Πολωνία8. Η Εύα Καϊλή (με το σχόλιο «όχι, δεν είναι η Σαρλίζ Θερόν)

Εύα Καϊλή

7. Η Orly Levy από το Ισραήλ6. Η Luciana Leon από το Περού.5. Η Eunice Olsen από την Σιγκαπούρη.4. Η Alina Kabaeva από τη Ρωσία.3. Η Julia Bonk από τη Γερμανία2. Η Elizabeth Halseth από τις ΗΠΑ1. Η Άντζελα Γκερέκου

Άντζελα Γκερέκου

Πηγή - sofokleousin.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ