Το χάρισμα του ζωδίου σου, που κάνει τους άλλους να σε λατρεύουν

19 Φεβρουαρίου 2015

Τα ζώδια και τα προτερήματά τους

Ο καθένας μας έχει χαρίσματα που τον κάνουν αξιολάτρευτο. Και μερικά από αυτά είναι αληθινά δώρα από τα άστρα! Πραγματικά, το κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένα προτερήματα, που κερδίζουν τις καρδιές των άλλων. Ξέρεις ποιο είναι το δικό σου; Διάβασε παρακάτω για να το εξακριβώσεις ή να το επιβεβαιώσεις.
 
Αλλά επειδή ακόμα και το πιο ωραίο πράγμα στην υπερβολή του χαλάει, δες επίσης πώς μπορεί αυτό το χάρισμα να γίνεται κουσούρι και τι να κάνεις για να το αποφύγεις.

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχουν ορισμένες λέξεις όπως επιφύλαξη, δισταγμός, αυτοσυγκράτηση, που δεν έχουν καμιά θέση στη ζωή σου. Εφόσον σου έρθει να κάνεις κάτι, μιλάς και ενεργείς με τον απόλυτο αυθορμητισμό, χωρίς να αναλογίζεσαι αν και ποιος θα πειραχτεί ή και χωρίς να φοβάσαι αν θα υπάρξουν συνέπειες. Είσαι από τα άτομα που δεν κρατούν μέσα τους απωθημένα, δεν παραμερίζουν τις επιθυμίες τους (τουλάχιστον στον βαθμό που περνά από το χέρι τους) και απολαμβάνουν την αξιοζήλευτη ελευθερία να είναι ο εαυτός τους, χωρίς να δεσμεύονται από τις απόψεις των άλλων. Η δυσάρεστη πλευρά όμως είναι ότι αυτή η χωρίς όρια ελευθερία μερικές φορές παραβιάζει τα αντίστοιχα δικαιώματα των άλλων. Με άλλα λόγια, συχνά γίνεσαι υπερβολικά «εαυτούλης». Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας στίχος από κάποιο παλιό τραγουδάκι έλεγε «κοντά σου η ζωή ομορφαίνει». Μάλλον για κάποιο Ταύρο ή Ταυρίνα είχε γραφτεί. Πραγματικά το ζώδιό σου έχει το ταλέντο να ζει μέσα στην άνεση και την ομορφιά, απολαμβάνοντας όλα τα ωραία που μπορεί να προσφέρει η ζωή: χώρους, φαγητά, μουσικές, συντροφιές, αντικείμενα. Την ικανότητα να καλοπερνάς την έχεις έμφυτη. Ακόμα κι αν σου λείπουν τα μέσα, πάντα βρίσκεις τον τρόπο να αναβαθμίσεις τις συνθήκες της διαβίωσής σου. Και μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα, δηλαδή όποιος έχει την τύχη να μοιράζεται την καθημερινότητά του μαζί σου. Από την άλλη όμως, έτσι και κάτι δεν πάει όπως το είχες κανονίσει, «στραβώνεις», κατεβάζεις μούτρα και δεν εννοείς να προσαρμοστείς στην καινούργια κατάσταση. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣστο 54529 ή κάλεσε στο 14788.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ενδιαφέρον που δείχνεις για τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, ιδίως για όσους έχεις μόλις γνωρίσει, τους κάνει να νιώθουν πως είναι το κέντρο του κόσμου. Τους ακούς προσεκτικά, ρωτάς για το άτομό τους, δείχνεις να προσέχεις και να θυμάσαι οτιδήποτε τους αφορά. Αυτό σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή, εκτός των άλλων, γιατί όλοι κολακεύονται από το τόσο έντονο ενδιαφέρον. Συχνά όμως αυτό κρύβει περισσότερο την περιέργεια και λιγότερο τη συναισθηματική προσέγγιση. Τους αντιμετωπίζεις σαν να βλέπεις μια ενδιαφέρουσα ταινία στον κινηματογράφο. Και όταν δεν έχουν κάτι άλλο που να σου κινήσει την προσοχή, όταν δεν είναι τύποι που να σε ιντριγκάρουν, απλώς τους παρατάς και πηγαίνεις παρακάτω, να δεις την… επόμενη ταινία. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όποιος έχει την τύχη να αγαπηθεί από σένα, ερωτικά ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, έκανε την τύχη του. Η τρυφερότητα, η φροντίδα, το ενδιαφέρον που δείχνεις σε όλους εκείνους που έχουν μια θέση στην καρδιά σου, είναι ασύγκριτα, απαράμιλλα, αξεπέραστα. Είσαι πλασμένος για να αφοσιώνεσαι και ποτέ δεν αφήσεις στον άλλο την αίσθηση πως τον εγκατέλειψες στα δύσκολα ή τον πρόδωσες. Δίνεσαι με όλη σου την ψυχή, ανυπόκριτα και ολοκληρωτικά σε όποιον κερδίσει την καρδιά σου. Μερικές φορές όμως φτάνεις σε σημείο να πνίγεις τον άλλο με αυτή σου την αγάπη. Εξαρτιέσαι απόλυτα από τις διαθέσεις του, μετράς διαρκώς την ανταπόκρισή του και, όταν σε πιάσουν οι ανασφάλειές σου, γίνεσαι ανυπόφορος. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.

ΛΕΩΝ

Η ζεστασιά του Ήλιου, του κυβερνήτη σου, σε χαρακτηρίζει και σαν προσωπικότητα. Όποιος είναι δίπλα σου αισθάνεται άνεση, ασφάλεια, ευχαρίστηση. Είσαι αφοσιωμένος και γενναιόδωρος με όσους αγαπάς. Τους υποστηρίζεις και τους προστατεύεις. Καταφέρνεις και μεταδίνεις στους πάντες την αίσθηση πως είναι προνομιούχοι να ανήκουν στον κύκλο σου, ακόμα κι αν εσύ είσαι εκείνος που έχει μονίμως την πρωτοκαθεδρία. Και αυτό το τελευταίο είναι το σημείο όπου μπορεί να χάνεις το μέτρο. Μερικές φορές αντιμετωπίζεις τους άλλους σαν να είναι οι δορυφόροι σου, ταγμένοι να περιστρέφονται γύρω από ένα κέντρο, δηλαδή εσένα, και να καθορίζονται από αυτό. Το να είναι κάποιος συναισθηματικά «δικός σου» δεν σημαίνει και ότι σου ανήκει! Σε κανέναν δεν αρέσει κάτι τέτοιο. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
 ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ