Γ.Βαρουφάκης: «είμαστε σαν χωρισμένοι, και μου λείπει πολύ».

19 Φεβρουαρίου 2015

Μέσα σε ένα αεροπλάνο βρίσκεται ο Γ. Βαρουφάκης, από την στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα υπουργού Οικονομικών, αφού βρίσκεται συνεχώς σε πυρετώδεις διαπραγματεύσεις.

8766_XATZAKIS_VAROYFAKIS_STRATOY_18022015.jpg

Έτσι αποφάσισε ότι πρέπει να αφιερώσει λίγο χρόνο και στην σύζυγό του Δ. Στράτου. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, την δικαιολογήθηκε για το γεγονός ότι θα έφευγε πριν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είμαστε σαν χωρισμένοι, δεν φταίει σε τίποτα και μου λείπει πολύ».

Πού πήγε όμως ο κ. Βαρουφάκης αφού έφυγε από τη Βουλή; Ο υπουργός Οικονομικών και η σύζυγός του πήγαν θέατρο και παρακολούθησαν την παράσταση «Ευτυχισμένες Μέρες» του Μπέκετ.

8783_VAROYFAKIS_STRATOY_18022015.jpg

Μιλώντας μάλιστα στους δημοσιογράφους, είπε ότι είναι το αγαπημένο του έργο και ότι «θα ζήσουμε ευτυχισμένες μέρες σαν του Μπέκετ».

«Κάνουμε μια διαπραγμάτευση που δεν έχει ξαναγίνει. Δεν έχουμε πετύχει κανένα στόχο ακόμα… η μόνη επιτυχία είναι ότι την ξεκινήσαμε. Στόχος μας είναι να την ολοκληρώσουμε επιτυχώς για όλους», είπε ο κ. Βαρουφάκης.

8782_VAROYFAKIS_STRATOY_18022015.jpg

Παραδέχθηκε μάλιστα ότι η πίεση είναι πολύ μεγάλη και ότι η παράσταση που παρακολούθησε ήταν ότι καλύτερο για να αποφορτιστεί.

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...