Οι «λεγεωνάριοι» κατακτούν το Αμστερνταμ

136 AΓΙΑΞ-ΛΕΓΚΙΑ

Το χάντικαπ κατά του Αγιαξ έχει πέσει από τους μπουκ, πράγμα που σημαίνει πως οι ειδικοί επί των αποδόσεων βλέπουν αρκετά μεγάλη την πιθανότητα να αποδράσει η Λέγκια με θετικό αποτέλεσμα από την «Αρένα» του Αμστερνταμ.

Ο Αγιαξ βέβαια έχει ξεμείνει από στόχους και η Ευρώπη ουσιαστικά είναι το μόνο που του έχει μείνει αν θέλει μια διάκριση εφέτος. Πάντως έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που έκανε τελευταία φορά αίσθηση στα ευρωπαϊκά γήπεδα, όταν ο νυν προπονητής της ομάδας, Ντε Μπουρ ήταν ακόμα παίκτης.

Ο ίδιος δήλωσε πως η Ευρώπη ενδιαφέρει πολύ τον Αίαντα και θέλει, ο Αγιαξ να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Με φουλ επιθετικό σχήμα και 4-3-3, η ομάδα του Ντε Μπουρ, δεν κρύβει τις προθέσεις της για φουλ επιθετικό παιχνίδι. Η Λέγκια από την άλλη, είναι αρκετά δυνατή εφέτος κάτι που έδειξε και στα ματς των ομίλων με 5 νίκες και μόλις μια ήττα. Τα νοκ άουτ βεβαίως είναι μια άλλη υπόθεση και αυτό το ξέρουν καλά στην πολωνική ομάδα. Ο προπονητής της Λέγκια, Μπεργκ προσπάθησε να αποφορτίσει τους παίκτες του λέγοντας πως αυτό που προέχει για τη Λέγκια είναι το πρωτάθλημα και όχι η Ευρώπη.  Οι μπουκ επιμένουν όμως πως οι Πολωνοί έχουν το πάνω χέρι για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Το «διπλό» κόντρα στο ρεύμα είναι σε δελεαστική απόδοση και όχι τόσο απίθανο να επαληθευτεί.

Εκτίμηση:

Σχετικά άρθρα