Το κλειστό κινητό του Βρύζα και το δείπνο του Κλάους

Καμία εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί στο θέμα του Ζήση Βρύζα. Μετά από την έγγραφη παραίτησή του ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ απέφυγε κάθε επικοινωνία με τους ιθύνοντες του συλλόγου, οι οποίοι επιχείρησαν να τον μεταπείσουν όμως, δεν κατέστη δυνατόν να μιλήσουν μαζί του καθώς το κινητό του ήταν κλειστό. Οι ιθύνοντες του “Δικεφάλου του Βορρά” παρά το γεγονός ότι δεν επιβεβαιώνουν επίσημα την παραίτηση Βρύζα αποφάσισαν να του δώσουν χρόνο έτσι ώστε να ηρεμήσει και να εκτονωθεί η ψυχολογική πίεση την οποία ενδεχομένως να αισθάνεται. Πάντως, είναι δύσκολο να αλλάξει η κατάσταση εκτός αν το εν λόγω θέμα αναλάβει προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης επιδιώκοντας συνάντηση μαζί του μόλις ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βρεθεί στη Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηριστικό της αναστάτωσης που έχει προκαλέσει στον ΠΑΟΚ η παραίτηση Βρύζα είναι η ανησυχία πολλών εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Live Sport” οι Ρικάρντο Κόστα και Κριστιάν Νομπόα προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον άνθρωπο που συμφώνησαν για να έρθουν στην ομάδα έτσι ώστε να ενημερωθούν για το τι μέλλει γενέσθαι.

Εν τω μεταξύ, με πρωτοβουλία του Στέφανου Αθανασιάδη το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ δείπνησε το βράδυ της Πέμπτης μετά από την προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. Παίκτες και τεχνική ηγεσία πέρασαν μερικές ώρες χαλάρωσης έτσι ώστε να αποφορτιστεί το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σχετικά άρθρα