Έκοψαν την πίτα και υπέγραψαν το μνημόνιο (photos)

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη γέμισε το “ARIS Sports Café” στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου. Τα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές το προσωπικό, οι διοικήσεις όλων των φορέων του Άρη, παλιοί πρόεδροι και παράγοντες του συλλόγου, χορηγοί και εκπρόσωποι των συνδέσμων έδωσαν το “παρών” και ευχήθηκαν να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της θέση.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπογράφτηκε και το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Ερασιτέχνη και της οικογένειας Καλαϊτζίδη. Ο πρόεδρος του ΑΣ, Τάσος Οικονόμου υπέγραψε παρουσία των νομικών του συλλόγου που έχουν αναλάβει και την εκκαθάριση, επισφραγίζοντας την τυπική επικύρωση της συνεργασίας με τον Αλεξ Κάλας και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.
Εξάλλου, τυχερός της βραδιάς ήταν ο τερματοφύλακας του Άρη, Γιάννης Φυσέκης, ο οποίος κέρδισε το φλουρί.
«Στόχος είναι να βγει η ομάδα. Αυτό κοιτάμε και προσπαθούμε όλοι μας.Όλα τα άλλα είναι πολύ ευχάριστα βέβαια. αλλά έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Από τη στιγμή που θα υπάρξει ομαδική επιτυχία τότε θα πετύχουμε όλοι μας. Νιώθω πολύ καλά. Από την κεφαλή μέχρι και τους φροντιστές, καθώς και τα παιδιά στην ομάδα. Έχουμε πολύ καλό κλίμα και φαίνεται μεταξύ μας. Αυτή είναι η βάση για να πετύχουμε. Δεν υπάρχει περιθώριο να χάσουμε τον οποιοδήποτε βαθμό. Έμειναν δώδεκα παιχνίδια, δώδεκα τελικοί. Έτσι το βλέπουμε.Σαν να παίζουμε κάθε φορά το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς», δήλωσε.
Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό ιδιαίτερα για τον σύλλογο να είμαστε όλοι μαζί σε τέτοιες σημαντικές στιγμές για την ομάδα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να σκεφτόμαστε το καλό του Άρη και να κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε τον Άρη στη θέση που του αξίζει».

Σχετικά άρθρα