Goal/goal η Βαλενσιέν με τη Νιόρ

111.ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΝΙΟΡ GOAL 1.90

Καμία από τις δύο αντίπαλους δεν είναι στα καλύτερά της ωστόσο έχουν κοινό σημείο ότι σχεδόν πάντα το τελευταίο δίμηνο πετυχαίνουν από ένα γκολ στα ματς που δίνουν εντός η Βαλενσιέν και μακριά από την έδρα της η Νιόρ. Η γηπεδούχος μετρούσε τρία σερί goal/goal πριν από τη “λευκή” ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα της Κρετέιγ. Ήταν ο πρώτος βαθμός που πήρε μετά από πέντε αγωνιστικές κι αυτό το Χ μπορεί να τις δώσει δυνάμεις να παλέψει για την αποφυγή του υποιβασμού. Στα θετικά για το αποψινό ματς η επιστροφή του βασικού φορ Λε Ταλέκ μετά από απουσία δύο αγώνων. Από τέσσερα διαδοχικά goal έρχεται η φιλοξενούμενη που είναι “μανούλα” στις ισοπαλίες με σκορ 1-1. Από τις αρχές Ιανουαρίου αυτό το σκορ έχει εμφανιστεί τέσσερις φορές σε έξι ματς! Χωρίς σημαντικές απουσίες θα επιδιώξει να σκοράρει έτσι ώστε να αγχώσει ακόμη περισσότερο τους ευπαθείς αμυντικά αλλά ικανούς επιθετικά γηπεδούχους.

Εναλλακτικά θα πρότεινα τα 2-3 γκολ που δίνουν απόδοση 1.70.

114.ΝΤΙΖΟΝ-ΓΚΑΖΕΛΕΚ 1 1.90

Το κακό αγωνιστικό σερί πήρε τέλος για την φιλόδοξη γηπεδούχο η οποία δίνει σημαντικό αγώνα σήμερα με αντίπαλο την ομάδα η οποία την έβγαλε από την τριάδα της ανόδου. Η Ντιζόν μετά τη νίκη επί της Σοσό πήρε ισοπαλία 1-1 στη δύσκολη έδρα της Νιόρ και πλέον έχει ξεχάσει το αρνητικό σερί του Ιανουαρίου όπου δεν πήρε ούτε έναν πόντο σε τέσσερις αναμετρήσεις. Απόψε δεν θα έχει απουσίες και η μοναδική αμφιβολία από τους βασικούς είναι ο επιθετικός Ριβιέ που προέρχεται από επιπόλαιο τραυματισμό.

Η Γκαζελέκ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Λιγκ2 καθώς μετά από συνεχόμενα καλά παιχνίδια έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση της κατάταξης και να ελπίζει σε άνοδο! Της πάνε τα ματς τελευταία χωρίς να έχει φοβερή απόδοση. Άλλες φορές είναι αποτελεσματική χωρίς πολλές ευκαιρίες, άλλες παίζει με παίκτη παραπάνω όπως την περασμένη αγωνιστική όπου είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το πρώτο μέρος κόντρα στην ανταγωνιστική Ανζέ την οποία νίκησε 1-0 με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Κάποια στιγμή θα πάρει τέλος το αήττητο κι αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί στο “Γκαστόν Ζεράρ” έδρα όπου η Ντιζόν μετρά εννέα νίκες και δύο ήττες.

Σχετικά άρθρα