Στο Ισραήλ γράφουν για ΠΑΟΚ και Κρόιφ

Ενώ η κατάσταση με τον Ζήση Βρύζα δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα και η αλήθεια είναι πως θα περάσουν αρκετές ημέρες μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά (όταν έρθει στην Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης και μιλήσει με τον συνεργάτη του) οι Ισραηλινοί προτρέχουν στην ειδησεογραφία τους. Γράφουν για τον Ζόρντι Κρόιφ και μια πιθανή συνεργασία με τον ΠΑΟΚ. Χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο χειροπιαστό στοιχείο, παρά μόνο η παλαιότερη συνεργασία του Αγγελίδη με τον Κρόιφ στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ας δούμε τι αναφέρεται σε ιστοσελίδες του Ισραήλ:

Στην ιστοσελίδα “sport5.co.il” αναφέρονται τα εξής: “Ο Βρύζας υπηρέτησε τον ΠΑΟΚ από διάφορες θέσεις τον ΠΑΟΚ, όμως μετά την προσθήκη του Αγγελίδη στην διοίκηση οι εξουσίες του μειώθηκαν και στην πραγματικότητα η ομάδα του έδειξε τον δρόμο προς την έξοδο. Όπως γίνεται γνωστό ο νούμερο ένα υποψήφιος για αντικαταστάτης του Βρύζα είναι ο Κρόιφ, λόγω της εξοικείωσης και της σχέσης που έχει με τον Ιάκωβο Αγγελίδη”.

Από την πλευρά της, η “sports.walla.co.il” τονίζει: “Προσοχή Ζόρντι Κρόιφ… Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραιτήθηκε. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, θέλει να μιμηθεί το μοντέλο της Μακάμπι Τελ Αβίβ και να τοποθετήσει μαζί τους Αγγελίδη και Κρόιφ”.

Στην “sport1.maariv.co.il” αναφέρεται: “Ο Αγγελίδης ενδιαφέρεται να συνεργαστεί ξανά με τον Κρόιφ και έπεισε τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την ομάδα”.

Όλα αυτά που αναφέρονται στο Ισραήλ, δεν επιβεβαιώνονται από τον ΠΑΟΚ. Εδώ την πληροφορία για την προφορική παραίτηση του Βρύζα στον Σαββίδη δεν επιβεβαιώνουν ακόμη.

Σχετικά άρθρα