Ένα μοναδικό πάρτι με τον Κωστή Μαραβέγια!

20 Φεβρουαρίου 2015

Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal) προσκαλεί όλους την καινούργια χρονιά, σε μία ακόμη συναυλία στο Βοτανικός Live Stage, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου. Μία βραδιά με τη γνώριμη πλέον ενέργεια του Κωστή Μαραβέγια και τον ξεσηκωτικό του χαρακτήρα, με βασικό μήνυμα τη μουσική, τη χαρά και την ελπίδα.

Ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής με κάθε ευκαιρία. Ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη ερμηνευμένα με τη βοήθεια των μουσικών της μπάντας του: Νίκος Αγγλούπας (κρουστά, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, φωνή), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι), Κρίτωνας Μπελλώνιας (τύμπανα) και Κωνσταντίνος Μάνος (κοντραμπάσο).

Ένα ρεπερτόριο μέσα στα χρόνια με τραγούδια φτιαγμένα για ένα αξέχαστο πάρτι, τραγουδώντας Χατζιδάκι και «Μια ζωή την έχουμε», αλλά και φλερτάροντας με τζαζ, βαλκανικά ηχοχρώματα. Ο Maraveyas Ilegal επιθυμεί, για δυο ώρες, να ταυτιστεί μαζί με το κοινό, να νιώσει τη χαρά του, να ενστερνιστεί την αισιοδοξία του, που τη διατηρεί ακέραια σε πείσμα των καιρών, να νιώσει τις μποέμ ιστορίες που του αφηγείται μέσα, και ανάμεσα, στα τραγούδια, σαν δικές του.

Προπώληση

Στα καταστήματα: Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, Seven Spots, Reload Stores, ηλεκτρονικά: www.viva.gr, τηλεφωνικά: 11876

Πληροφορίες εκδήλωσης

Βοτανικός Live Stage

Κασσάνδρας 19, Ιερά Οδός & Σπ. Πάτση, Αθήνα , , http://www.votanikos.gr/

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στις 21:30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Είσοδος 12 ευρώ

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...