Γκολάρα ο Πίρλο, ανατροπή η «Γιούβε» (video)

Ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε η Γιουβέντους, καθώς για την 24η αγωνιστική έφτασε στην επιτυχία με 2-1 κόντρα στην Αταλάντα, πετυχαίνοντας ανατροπή, με τον Αντρέα Πίρλο να πετυχαίνει πολύ όμορφο γκολ!
Η «μεγάλη κυρία» είναι πλέον στο +10 από την Ρόμα (έχει έναν αγώνα λιγότερο), ενώ η φιλοξενούμενη που γνώρισε την 3η σερί ήττα, έμεινε στο +3 από την ζώνη υποβιβασμού…

Η Αταλάντα μπήκε δυνατά στον αγώνα και αφού έχασε σημαντική ευκαιρία, κατάφερε να προηγηθεί στο 24’ με γκολ του Μιλιάτσιο. Η πρωταθλήτρια ισοφάρισε στο 39’ με γκολ του Γιορέντε ύστερα από αρκετή σύγχυση στην άμυνα της Αταλάντα. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από το απίστευτο τέρμα του Αντρέα Πίρλο από τα 30 μέτρα που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Σπορτιέλο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε κάποιο άλλο γκολ και έτσι η «Γιούβε» έφτασε στη νίκη με 2-1.
Οι συνθέσεις…
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Παντόιν, Κιελίνι, Μπονούτσι, Κάσερες, Πογκμπά (65’ Λιστάινερ), Μαρκίσιο, Πίρλο, Περέιρα, Τέβεζ (89’ Κομάν), Γιορέντε (74’ Μοράτα).
ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Μασιέλο, Μπελίνι, Σκαλόνι, Ντραμέ, Μπασέλι (82’ Γκόμεζ), Τσιγκαρίνι, Μιλιάτσιο, Ζαπακόστα (51’ Ντ’ Αλεσάντρο), Εμάνουελσον, Ντένις (70’ Μποάκιε).

Σχετικά άρθρα