Κασάμι: «Πάμε για τη νίκη»

21 Φεβρουαρίου 2015

Ο Παϊτίμ Κασάμι σέβεται την αξία του Παναθηναίκού αλλά μεταφέρι την αποφασιστικότητα της ομάδας του για νίκη στο ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος στο ντέρμπι της Λεωφόρου για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την εξασφάλιση του τίτλου, όπως δήλωσε στη NOVA ο Παϊτίμ Κασάμι.

Ο Ελβετός μέσος τόνισε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς στην έδρα του Παναθηναϊκού, αλλά ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί συγκεντρωμένος ώστε να πετύχει το στόχο του.

Οι δηλώσεις του Κασάμι:

«Εύχομαι να κερδίσουμε. Φυσικά είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Αν πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα θα αποκτήσουμε μεγάλο πλεονέκτημα, αν και θα υπάρχουν και άλλοι αγώνες. Φυσικά είναι ένα ντέρμπι. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι. Και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι, συγκεντρωμένοι. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό ματς είναι για εμάς. Θα είμαστε έτοιμοι. Δε με ενδιαφέρει αν έχει βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός. Ενδιαφέρομαι μόνο για τον Ολυμπιακό. Είμαι συγκεντρωμένος μόνο σε εμάς. Οι άλλες ομάδες προσπαθούν να μας κερδίσουν. Είμαστε συγκεντρωμένοι στην ομάδα μας, σε ό,τι μας λέει ο προπονητής μας. Και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μας λέει».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...