Μπεργκ: «Εχω καλό προαίσθημα»

Ανυπόμονος δηλώνει ο Μάρκους Μπεργκ και περιμένει να έρθει η στιγμή για τη σέντρα στο μεγάλο ντέρμπι “αιωνίων”. Ο Σουηδός “κανονιέρης” του Παναθηναϊκού σχολιάζει το σπουδαίο παιχνίδι της Λεωφόρου και λέει μεταξύ άλλων στην κάμερα της NOVA:

“Είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αυτή τη στιγμή είναι πρωτοπόροι και εμείς στη δεύτερη θέση. Είναι πραγματικά ιδιαίτερο και σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ασφαλώς και είναι ένα ματς για το οποίο ανυπομονείς, όμως σε αυτούς τους αγώνες είναι πάντα όμορφο να αγωνίζεσαι. Και αυτό γιατί έχουν επιπλέον πίεση και σημασία, ενώ πλησιάζει το τέλος της σεζόν. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε στο πλευρό μας τους οπαδούς μας και ανυπομονώ πάρα πολύ για το παιχνίδι”.

Ο Μάρκους Μπεργκ αναφέρεται στους “ερυθρόλευκους”, στην προετοιμασία των Πράσινων για το ντέρμπι, στη σημασία που έχει για την ομάδα του το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και στο γκολ που περιμένει να έρθει στα ματς της Κυριακής, ενώ μιλάει και για το …δώρο που θέλουν να κάνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στους φίλους του Τριφυλλιού:

“Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι και για τον κόσμο. Κάθε ματς είναι σημαντικό και πάντα πρέπει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς, όμως φυσικά θα σημαίνει πολλά για τους οπαδούς μας αν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Μας δίνουν έξτρα κίνητρο σε αυτά τα παιχνίδια και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους κάνουμε χαρούμενους”.

Σχετικά άρθρα