«Ξεμπουκωσε» στο 2ο ημίχρονο ο Άρης

O Άρης δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο μέρος παρουσιάσε μεγάλη βελτίωση και κατάφερε να επικρατήσει του Ηρακλή Αμπελοκήπων με 3-0, σε αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Οι κίτρινοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 36ο λεπτό, όταν ο Ενλουντουλού δεν κατάφερε να νικήσει τον Ζιάκα που απομάκρυνε με το σώμα. Ένα λεπτό αργότερα ο Σουνάς απέτυχε να σκοράρει σε κενή εστία, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στη συνέχεια με τον Μαυρίδη να μην καταφέρνει να νικήσει τον Φυσέκη σε τετ α τετ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό για τον Άρη, με την πίεση που άσκησαν οι παίκτες του Ντομπρασίνοβιτς να φέρνει αποτέλεσμα. Στο 60ο λεπτό ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Καλογέρης έπιασε την κεφαλιά και ο Φερνάντες με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 68’ο Καπνίδης με κοντινή κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μάουρο Πόι στο 85′.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Ντομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόλιος, Φερνάντεζ, Καλογέρης, Πόι, Ν’Λουντούλου, Κωνσταντινίδης, Σουνάς (59′ Νάκας), Σανιά.

Ηρακλής Αμπελοκήπων (Πολυχρονίδης): Ζιάκας, Βόσδου, Γιώγος, Παναγιωτίδης, Κουρδάκης, Γιαξής, Παπαϊωάννου (73′ Σαμπιασβίλι), Χαψάς, Χιονίδης (49′ Σαράφογλου), Μαυρίδης (61′ Καρατζάογλου), Πολίτης.

Σχετικά άρθρα