Νίκες για Ατλέτικο και Βαλένθια (videos)

Λίγο μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα εντός από τη Μάλαγα με 0-1, Ατλέτικο και Βαλένθια έφτασαν σε νίκες για την 24η αγωνιστική της πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς επικράτησαν 2-1 της Κόρδοβα εκτός και 3-0 της Αλμερία εντός! Οι «ροχιμπλάνκος» επέτρεψαν στις επιτυχίες και μείωσαν στους τέσσερις βαθμούς από την κορυφή και στους τρεις από την 2η «Μπάρτσα». Οι «νυχτερίδες» με την Τρίτη σερί νίκη έμειναν στο -3 από την 3η θέση και την Ατλέτικο.   

Η Ατλέτικο μπήκε πολύ δυνατά κόντρα στην Αλμερία (έχασε μετά από σερί 2-1-0 και είναι στο +4 από την ζώνη υποβιβασμού) καθάρισε… από το 30’, έχοντας κάνει το 3-0. Μόλις στο 13’ ο Μάντζουκιτς από το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ. Ο Γκρίεζμαν στο 20’ και στο 29’ πέτυχε το 3-0…
Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο καθώς στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σικέιρα αποβλήθηκε με δεύτερη (η πρώτη στο 58’) κίτρινη κάρτα…  
Οι συνθέσεις
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Μόγια, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Σικέιρα, Αρντά Τουράν, Τιάγκο (71’ Μάριο Σουάρεζ), Γκάμπι, Νίγκεθ, Μάντζουκιτς (59’ Φερνάντο Τόρες), Γκριτσμάν (64’ Ραούλ Γκαρσία).
ΑΛΜΕΡΙΑ: Ζούλιαν, Μίτσελ, Ντος Σάντος, Τρουγίλο, Ντουμπαρμπιέρ (76’ Κασάδο), Βελέζ (46’ Σοριάνο), Βέρζα, Μπιφουμά (71’ Βέλινγκτον), Κορόνα, Χεμέντ, Μέντεζ.

Η Βαλένθια πέρασε από την έδρα της τελευταίας Κόρδοβα, η οποία δεν έχει νίκη στα έξι τελευταία (0-1-5) και γνώρισε την 5η σερί ήττα. Ο Αντρέ Γκόμεζ στο 38’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Στο 74’ ο Γκιλάς ισοφάρισε για την γηπεδούχο. Η Βαλένθια δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε για να φτάσει στο νικητήριο γκολ. Τελικά τα κατάφερε στο 81’ με τον εξαιρετικό Πιάτι.
Οι συνθέσεις
ΚΟΡΔΟΒΑ: Σαϊζάρ, Καμπαμπαδάλ, Πάντιτς, Κρέσπο, Εντιμάρ (59’ Βίκο), Κριν (83’ Ζουκουλίνι), Ρόσι, Χέλντον, Γκόμεζ (55’ Αντονέ), Μπεμπέ, Γκιλάς.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Κανσέλο, Μουστάφι, Οταμέντι, Γκαγιά, Φουέγκο, Ροντρίγκο ντε Πολ (60’ Νεγρέδο), Παρέχο, Αντρέ Γκόμες, Πιάτι, Ροντρίγκο (64’ Φεγκουλί).



Σχετικά άρθρα