Συγκλονιστική μαρτυρία θύματος των ληστών με τα σφυριά

22 Φεβρουαρίου 2015

Με σημάδια από τα χτυπήματα με το σφυρί στο κεφάλι της αλλά και σε όλο της το σώμα μια ηλικιωμένη γυναίκα από τον Πειραιά, προσπαθεί να αναρρώσει μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από μέλος της συμμορίας με τα σφυριά.

«Εγώ ήμουν αιμόφυρτη και σερνόμουν στο έδαφος για να ειδοποιήσω τα παιδιά μου. Του λέω “αγόρι μου θα με σκοτώσεις;”» λέει με τρεμάμενη φωνή η ηλικιωμένη γυναίκα.

Ο άγνωστος άνδρας που μπήκε στο σπίτι της αν και είδε ότι ο άνθρωπος που πήγε να ληστέψει ήταν μια υπέργηρη αδύναμη γυναίκα, άρχισε να την χτυπάει με δύναμη με ένα σφυρί.

Ο αδίστακτος δράστης δεν σταμάτησε να ξυλοκοπεί την γυναίκα παρά τις εκκλήσεις της να σταματήσει.

«Πήγε στην τουαλέτα όπου είχα κάποια χρυσαφικά και τα πήρε. Στην συνέχεια άνοιγε τα συρτάρια. Τότε του είπα “Αγόρι μου δεν έχεις μανούλα; Δεν έχεις γιαγιά; Δεν πειράζει παιδί μου, να έχεις την ευχή μου.”» σημείωσε η ίδια προσθέτοντας «Μου έκανε κάταγμα στο κεφάλι».

Σε λίγη απόσταση από το σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας, ένας ιδιοκτήτης ενός κρεοπωλείου, ανάφερε ότι την Τσικνοπέμπτη, άγνωστος μπήκε στο κρεοπωλείο και αφού έσπασε την πόρτα, του άρπαξε τις εισπράξεις της ημέρας.

www.madata.gr

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ