Στην Τούμπα ως το 2017 ο Ρατς (video)

Ο ΠΑΟΚ και ο Ράζβαν Ρατς συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2017. Μόλις έξι μήνες μετά την μεταγραφή του στον δικέφαλο ο Ρουμάνος φαίνεται πως έπεισε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και αποφάσισαν να του επεκτείνουν το συμβόλαιο μέχρι το 2017.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η δύναμη της συνήθειας, αυτή η ασυναίσθητη σκωπτική διάθεση με την οποία τείνουμε ν’ αντιμετωπίζουμε ό,τι καινούριο έρχεται να ταράξει τη ρουτίνα μας ήταν το βασικό του εμπόδιο. Πριν καν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Το ξεπέρασε δίχως να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία. Μέσα στο γήπεδο. Εκεί όπου κέρδισε τρία βραβεία MVP μήνα (Αύγουστος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος), ένα Best Goal και κάτι πολύ σημαντικότερο. Την εκτίμηση του κόσμου που στο πρόσωπό του είδε μια πολύ ποιοτική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.
Μόλις έξι μήνες μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, ο Ράζβαν Ρατς συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2017. Μετά τις υπογραφές ο αρχηγός της Εθνικής Ρουμανίας μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο και τις βλέψεις του για τα υπόλοιπα 2,5 χρόνια που θα βρίσκεται στην Τούμπα. Δείτε το video και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης σας ομάδας.

Σχετικά άρθρα