Με Κέιν… έσωσε τον βαθμό η Τότεναμ (video)

Φάτσα… με την ήττα ήρθε η Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για την 26η αγωνιστική, καθώς βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 62’ από την Γουέστ Χαμ, αλλά πήρε τον βαθμό, καθώς ισοφάρισε σε 2-2 στο 90’+5 με τον Χάρι Κέιν, ο οποίος είχε και δοκάρι…    
Οι «πετεινοί» δεν νίκησαν για δεύτερη σερί αγωνιστική (0-1-1) και με 44 βαθμούς είναι στο -2 από την 5η Σαουθάμπτον και στο -3 από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα «σφυριά» δεν νίκησαν για 4η σερί αγωνιστική (0-3-1) και με την τρίτη σερί ισοπαλία έχουν 39 πόντους και στο -5 από την αντίπαλο τους.   

Η γηπεδούχος ξεκίνησε δυνατά και στο 6′ ο Αντριάν με εκπληκτική επέμβαση έδιωξε το ωραίο σουτ του Μπενταλέμπ. Η Τότεναμ στο 19’ είχε στο δοκάρι σε προσπάθεια του Κέιν. Τελικά, αυτή που άνοιξε το σκορ ήταν η Γουέστ Χαμ, κόντρα στη ροή του αγώνα, καθώς στο 22′, από λάθος του Ντεμπελέ, ο Κρέσγουελ έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Κουγιατέ με κεφαλιά πέτυχε γκολ για την φιλοξενούμενη…

Η Γουέστ Χαμ σκόραρε ξανά στο 62′. Μετά από πανέμορφη σέντρα του Νομπλ, ο Σακό με πλασέ πέτυχε το 2-0 για τα «σφυριά»! Η Τότεναμ… πίστεψε πως το παιχνίδι δεν τελείωσε και στο 81’ ο Ρόους με πανέμορφο αριστερό σουτ! Στην συνέχεια οι «πετεινοί» πίεσαν και στις καθυστερήσεις ο Σονγκ ανέτρεψε τον Κέιν στην περιοχή. Ο Άγγλος άσος ανέλαβε τελικά την εκτέλεση του πέναλτι. Ο Αντριάν απέκρουσε αλλά ο Κέιν πήρε το «ριμπάουντ», σκόραρε, και διαμόρφωσε το τελικό 2-2!

Οι συνθέσεις
ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόκερ, Ντάιερ, Βερτόνχεν, Ρόους, Μέισον (80′ Τσαντλί), Μπενταλέμπ, Τάουνσεντ (60′ Σολδάδο), Ντεμπελέ (45′ Έρικσεν), Λαμέλα, Κέιν.
ΓΟΥΈΣΤ ΧΑΜ: Αντριάν, Τζένκινσον, Τόμκινς, Ριντ, Κρέσγουελ, Νομπλ (68′ Κόουλ), Σονγκ, Κουγιατέ, Ντάουνινγκ, Σακό, Βαλένσια (75′ Κόλινς).


Σχετικά άρθρα