Πήρε «Χ»ρυσό βαθμό στα Χανιά!

Αήττητη για 4ο σερί ματς παρέμεινε η Κέρκυρα. Οι Φαίακες έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα του Πλατανιά και ανέβηκαν στην 10η θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα, οι Χανιώτες έπεσαν στην 14η μετά τη νίκη του Πανιωνίου. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου προηγήθηκε με τον Φάμπιο στο 28′ και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 48′ με τον Τετέ.

1ο ημίχρονο: Το ματς της 25ης αγωνιστικής της Super League άρχισε με τους Χανιώτες να μπαίνουν πιο δυνατά και μόλις στο 10′ έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ανοίξουν νωρίς το σκορ. Ο Ζαραδούκας έκανε τη σέντρα και ο Τόρες με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Κουτζαβασίλη. Στη συνέχεια οι Φαίακες ανέβηκαν και ουσιαστικά στην πρώτη ευκαιρία τους πέτυχαν γκολ όταν στο 28′ ο Φάμπιο εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Ολιμπά μετά από το σουτ Καϊκούτ και από κοντά “έγραψε” το 1-0. Παρά τη ψυχρολουσία από το γκολ ο Πλατανιάς κυνήγησε την ισοφάριση και την άγγιξε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μιλούνοβιτς, ο οποίος από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα.

2ο ημίχρονο: Όπως ακριβώς και στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι στην επανάληψη και τρία λεπτά μετά από το πρώτο σφύριγμα ισοφάρισαν. Ο Γκαβιλάν εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τετέ με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια. Εμφανώς ανεβασμένος από την ισοφάριση ο Πλατανιάς ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στο ματς και στο 54′ απείλησε εκ νέου με τον Τόρες. Στο 68′ ο Μιλούνοβιτς δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Κουτζαβασίλη υποχρεώνοντάς τον σε δύσκολη απόκρουση στην δεξιά γωνία του. Ουσιαστικά, αυτή ήταν και η τελευταία φάση στο ματς αφού οι γηπεδούχοι παρά την υπεροχή τους και δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα των Φαιάκων και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Σχετικά άρθρα