Πλεσίτης: «Να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας»

Η ανάγκη του Εργοτέλη για νίκη είναι τεράστια. Αν θέλει να μην χρειάζεται ένα θαύμα για να παραμείνει στην κατηγορία τότε απέναντι στον Ατρόμητο σήμερα θέλει πάση θυσία το τρίποντο.

Ο Βασίλης Πλεσίτης, βοηθός προπονητή στον Εργοτέλη, σε δηλώσεις του στη NOVA τόνισε πως η ομάδα καλείται να ξεπεράσει τον εαυτό της.

«Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που καλούμαστε να δώσουμε στην έδρα μας. Στο προηγούμενο με τον Πανιώνιο δεν τα καταφέραμε. Επομένως, η ανάγκη για νίκη επιτακτική πλέον για εμάς. Απέναντι μας θα έχουμε μια καλή ομάδα, με καλή οργάνωση και καινούργιο προπονητή, έμπειρους παίκτες. Γενικότερα από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Επομένως, έχουμε δύσκολο έργο και καλούμαστε κατά κάποιο τρόπο να ξεπεράσουμε και τον εαυτό μας, προκειμένου να κερδίσουμε και να δούμε αισιόδοξα την ούτως ή άλλως δύσκολη συνέχεια της ομάδας μας», έιπε ο συνεργάτης του Γιάννη Ματζουράκη.

Πιο συγκεκριμένα για το παιχνίδι και τι πρέπει να διορθωθεί: «Το πρώτο σημαντικό για εμάς, αφού είμαστε και η χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, είναι να βελτιώσουμε την αμυντική μας συμπεριφορά, την αμυντική μας λειτουργία. Αν το καταφέρουμε αυτό θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να οδηγηθούμε σε θετικά αποτελέσματα».

Σχετικά άρθρα