Ταυλαρίδης: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι αυτός που ήταν»

Για τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά και για τη συμβολή του Γιάννη Αναστασίου σε αυτή μίλησε ο Στάθης Ταυλαρίδης. Ο αμυντικός του “Τριφυλλιού” αναφέρθηκε επίσης στις πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου, στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αλλά και στην προσωπική του απόδοση.

Οι δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό “novaσπορ”:

Για τις εμφανίσεις του:

«Είμαι σε μια τεράστια ομάδα που μου παρέχει τα πάντα. Είμαστε στο 2015 που ο κάθε παίκτης ξέρει τι πρέπει να κάνεις. Ο εύκολος και ο δύσκολος τρόπος. Εγώ διαλέγω τον δύσκολο δρόμο με σωστή διατροφή και δουλειά».

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού:

«Τη θέλαμε τη νίκη πάρα πολύ. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα. Το σημαντικό κομμάτι είναι ο προπονητής. Μας προετοίμασε πολύ καλά και είναι σημαντικό να μην σου μεταδίδει άγχος. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε χωρίς άγχος, με ηρεμία και έτσι πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Είχαμε πολλή νευρικότητα και κάναμε εύκολα λάθη στο πρώτο 45λεπτό. Σίγουρα αν έμπαινε το γκολ του Ντουρμάζ το ματς θα ήταν διαφορετικό αλλά δεν μπήκε. Μετά προηγηθήκαμε και στη συνέχεια σκοράραμε το δεύτερο μας γκολ και μπορούσαμε και τρίτο».

Για τον Ολυμπιακό;

«Ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτός που ήταν παλιότερα. Θυμάμαι την ομάδα που είχε με Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλο, Μιραλάς… Κακά τα ψέματα ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτός που ήταν».

Για το μυστικό της ομάδας και του εύκολου εγκλιματισμού του:

«Υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Το λέω γιατί πραγματικά υπάρχει. Έχουμε καλό κλίμα και ηρεμία από όλους τους ανθρώπους της ομάδας κάτι που μας βοηθά να παίζουμε καλά και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Όλοι στον Παναθηναϊκό με αγκάλιασαν. Είμαι ένας άνθρωπος που δένομαι έτσι και εγώ μπόρεσα και εγκλιματίστηκα».

Για το ενδεχόμενο κατάκτησης του τίτλου:

«Το είπα και χθες. Ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι. Αλλά εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά ελπίζω να τα καταφέρουμε. Η ομάδα είναι καλή και με την προσθήκη 2-3 παικτών μπορεί να πετύχει η ομάδα αυτό που θέλει. Τα μυαλά μου δεν είναι στα σύννεφα. Φυσικά και ήταν ένα καταπληκτικό συναίσθημα. Αν δεν υπήρχαν και τα έκτροπα θα ήταν ακόμη ωραιότερες στιγμές».

Για τα επεισόδια:

«Δεν υπάρχει πολιτική βούληση για να λυθούν όλα αυτά. Ο κόσμος είναι στα όριά του και έτσι ξεσπά στο γήπεδο. Πραγματικά λυπάμαι που γίνονται».

Για το ματς με τον Ατρόμητο:

«Πολύ δύσκολο το ματς με τον Ατρόμητο. Ξέρω πως βλέπουν τα ματς με τις άλλες ομάδες. Με την έλευση του Νιόπλια ξέρω πως έχει ανέβει».

Σχετικά άρθρα